Ηλιακός θερμοσίφωνας THERMIC

Διαβάστηκε από 10610 αναγνώστες -

Εκμεταλλευτείτε τον ήλιο που υπάρχει άφθονος στην Ελλάδα και απολαύστε δωρεάν ζεστό νερό όποτε το χρειάζεστε, στη χώρα της μεγάλης ηλιοφάνειας! Στην Ελλάδα η προσπίπτουσα ηλιακή ακτινοβολία είναι σχεδόν διπλάσια από τις χώρες της βόρειας Ευρώπης. Εκμεταλλεύσου αυτό το πλεονέκτημα που παρέχει ο τόπος μας και μείωσε τα έξοδά σου για ζεστά νερά χρήσης.
Με την εγκατάσταση ενός ηλιακού θερμοσίφωνα εξοικονομείς έως και 80% των χρημάτων που σπαταλούσες σε ρεύμα ή πετρέλαιο για να ζεστάνεις νερό. Μέσα σε 1 με 2 χρόνια θα αποσβέσεις το κόστος αγοράς του ηλιακού θερμοσίφωνα. Ο εκτιμώμενος χρόνος ζωής των ηλιακών θερμοσιφώνων της Olympic, με την κατάλληλη συντήρηση, ξεπερνάει τα 20 χρόνια. Το κόστος του ηλιακού θερμοσίφωνα είναι πολύ μικρό σε σχέση με τα οφέλη που κερδίζεις. Πρόκειται για ελληνικής κατασκευή και τεχνογνωσία, με την πολυετή πείρα και τα ποιοτικά υλικά κατασκευής να εγγυώνται το σίγουρο αποτέλεσμα. 
Επισκέψου τώρα το κατάστημα της Olympic και κέρδισε έκπτωση 5% στον ηλιακό θερμοσίφωνα THERMIC 120 λίτρων διπλής ενέργειας (559 ευρώ) με αντιμικροβιακή προστασία, άθραυστο κρύσταλλο, ανόδιο μαγνησίου για αντοχή στα άλατα και 5 χρόνια εγγύηση. Στην τιμή περιλαμβάνεται και η βάση στήριξης για επίπεδη επιφάνεια. 
*Η έκπτωση ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

www.oleng.eu

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ