Επιτοίχιος λέβητας De Dietrich NANEO

Διαβάστηκε από 10612 αναγνώστες -

Επιτοίχιοι λέβητες αερίου τεχνολογίας συμπύκνωσης, με ενσωματωμένο κυκλοφορητή ενεργειακής κλάσης Α και πλακοειδή εναλλάκτη ζεστού νερού χρήσης. Ο μικρότερος λέβητας της αγοράς, όσον αφορά τις διαστάσεις και το βάρος του, με αποτέλεσμα να είναι εύκολη και γρήγορη η τοποθέτησή του ακόμα και στον πιο μικρό διαθέσιμο χώρο. Διατίθεται σε ισχύ 24, 30 και 34KW για θέρμανση κτιρίων έως 200m2 και άφθονη παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: 
- Με κορμό από ειδικό κράμα αλουμινίου/πυριτίου που εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του λέβητα, αφού είναι πολύ περισσότερο ανθεκτικό στην οξείδωση από τα συμπυκνώματα σε σχέση με τον «κλασικό» θάλαμο καύσης INOΧ.
- Με αποσπώμενο χειριστήριο εύκολης ρύθμισης των βασικών λειτουργιών αλλά και γκάμα από ηλεκτρονικά χειριστήρια απομακρυσμένου ελέγχου (ενσύρματα ή ασύρματα) από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού.
- Αναλογικά ρυθμιζόμενη ισχύς μεταξύ 24% έως 100% της ονομαστικής ισχύος του λέβητα, εξασφαλίζοντας έτσι τη βέλτιστη λειτουργία του λέβητα υπό μερικό φορτίο και συμβάλλοντας παράλληλα στην μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση καυσίμου.
- Καλύτερο συντελεστή αγωγιμότητας μεταξύ καυσαερίων και νερού, άρα μεγαλύτερος βαθμός απόδοσης (έως και 109%) και μεγάλη οικονομία στην κατανάλωση αερίου.
- Δυνατότητα συνδυασμού με ηλιακό θερμοσίφωνα για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία στην παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.
Οι λέβητες NANEO προσφέρονται με 5ετη εγγύηση θαλάμου καύσης. 

www.klimatika.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ