Net Metering για Επιχειρήσεις από την COCOON Ecoclima

Net Metering για Επιχειρήσεις από την COCOON Ecoclima

1.562 επισκέψεις στο άρθρο

Η ανεξέλεγκτη αύξηση των τιμών της ηλεκτρικής ενέργειας δημιουργεί ξεκάθαρη ανάγκη για εύρεση εναλλακτικών τρόπων παραγωγής ενέργειας και ενεργειακής αυτονομίας τόσο στα Ελληνικά νοικοκυριά όσο και στις Ελληνικές επιχειρήσεις.

Σε πρόσφατη διαδικτυακή εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, έγινε συγκεκριμένη αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις εξαιτίας των μεγάλων αυξήσεων σε ρεύμα, φυσικό αέριο και πετρέλαιο και τους σημαντικούς κινδύνους που προκύπτουν εξαιτίας του πολύ υψηλού λειτουργικού κόστους.

Kοινοποίησέ το »

Το Net Metering δεν είναι κάτι νέο, όμως ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο, γίνεται όλο και πιο απαραίτητη η υλοποίησή του αφού επιτρέπει στον καταναλωτή να καλύψει ένα σημαντικό μέρος της ενέργειας που καταναλώνει.

Ιδιαίτερα για τις ελληνικές επιχειρήσεις η αυτοπαραγωγή ενέργειας είναι ζωτικής σημασίας σε ό,τι αφορά τον περιορισμό των επιπτώσεων από την ενεργειακή κρίση.

Η εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος προσθέτει ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επιχείρηση αφού συμβάλει ουσιαστικά στην μείωση των λειτουργικών εξόδων της επιχείρησης και συνεπάγεται αύξηση της κερδοφορίας. Ενώ ταυτόχρονα ισχυροποιεί την εταιρική ταυτότητα με πρακτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) και μειώνεται το οικολογικό αποτύπωμα της επιχείρησης.

Έτσι, το Net metering αποτελεί μια ουσιαστική επένδυση για τις Ελληνικές επιχειρήσεις που θα τις αποδεσμεύσει από τις συνεχείς  διακυμάνσεις των τιμών ρεύματος.

Η COCOON Ecoclima με εκατοντάδες εγκατεστημένα έργα φωτοβολταϊκών σε όλη την Ελλάδα εγγυάται τη βέλτιστη επιλογή του εξοπλισμού που σας ταιριάζει και την ποιοτικότερη δυνατή εγκατάσταση στις καλύτερες τιμές.

Επικοινωνήστε με την COCOON Ecoclima στο 2117109382-3 ή με email στο [email protected] για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για να συζητήσετε μαζί τους την καλύτερη λύση που καλύπτει τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

COCOON ECOCLIMA
Διεύθυνση: Δημαράκη 20, Βοτανικός 11855 Αθήνα
Καλέστε:  2117109382-3
Δείτε περισσότερα στο: www.cocoon.gr

Kοινοποίησέ το »