Η KOSTAL Solar Electric επεκτείνει την εγγύησή της στα 10 χρόνια για όλους τους αντιστροφείς έως 20 kW.

Η KOSTAL Solar Electric επεκτείνει την εγγύησή της στα 10 χρόνια για όλους τους αντιστροφείς έως 20 kW.

10 χρόνια δωρεάν εγγύηση από την KOSTAL

1.245 επισκέψεις στο άρθρο

Η KOSTAL έχει ήδη ενεργοποιήσει την υπηρεσία Smart Warranty plus από την 1η Απριλίου 2022. Με 110 χρόνια πείρας στα ηλεκτρονικά και μηχατρονικά συστήματα, το όνομα KOSTAL είναι συνώνυμο του «Made in Germany».

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή κάθε αντιστροφέα KOSTAL με την εταιρική φιλοσοφία μηδενικού σφάλματος, αντικατοπτρίζεται στη μεγάλη ζήτηση, σε ολόκληρη την Ευρώπη, από ιδιοκτήτες εγκαταστάσεων, εγκαταστάτες και εξειδικευμένους συνεργάτες.

Κοινοποίησέ το »

Η KOSTAL Solar Electric επεκτείνει την εγγύησή της στα 10 χρόνια για όλους τους αντιστροφείς έως 20 kW σφραγίζοντας τις κορυφαίες προδιαγραφές ποιότητας στην αγορά. Μετά την αγορά του αντιστροφέα, θα πρέπει απλά να ενεργοποιήστε την εγγύηση Smart Warranty στο Webshop και έτσι να αποκτήσετε την πλήρη εγγύηση KOSTAL.  Αυτό που μένει, είναι απλά να συνδεθείτε στο KOSTAL Solar Portal.
 
Η εγγύηση Smart Warranty plus καλύπτει όλα τα εξαρτήματα του αντιστροφέα, αλλά και το κόστος αντικατάστασης για τα πρώτα 5 χρόνια. Επιπλέον, καλύπτει την εγγύηση των εξαρτημάτων, μετά το έκτο έτος λειτουργίας. Έτσι η νέα εγγύηση Smart Warranty, έχει συνολική διάρκεια 10 χρόνια.
 
Η επέκταση εγγύησης Smart Warranty plus ισχύει για όλους τους αντιστροφείς PIKO MP plus, PIKO IQ, PLENTICORE plus, PIKO 12-20 και PLENTICORE BI ισχύος μέχρι 20 kW.
 
Η επέκταση της εγγύησης Smart Warranty plus τίθεται σε ισχύ μετά την ενεργοποίηση της στο KOSTAL Solar Webshop. Η ενεργοποίηση της εγγύησης γίνεται δωρεάν, με λίγα μόνο κλικ. Η εγγύηση μπορεί να ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή μέχρι και 6 μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας, στο KOSTAL Solar Webshop (Εγγύηση > δωρεάν ενεργοποίηση Smart Warranty). Το έντυπο της εγγύησης θα το λάβετε αμέσως με email.
 
Για την εφαρμογή της εγγύησης, οι πελάτες της KOSTAL μπορούν να αναμένουν μόνο το καλύτερο. Η διαδικασία επισκευής ή αντικατάστασης των συσκευών εξελίσσεται απλά, καθώς οι πιστοποιημένοι εγκαταστάτες και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της KOSTAL, αναλαμβάνουν ολόκληρη τη διαδικασία.
 
Με την εγγύηση KOSTAL Smart Warranty plus οι πελάτες της KOSTAL κερδίζουν μέχρι και 10 χρόνια εξατομικευμένη προστασία και μέγιστη ασφάλεια.
 
Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Kostal εδώ
 

Κοινοποίησέ το »