Προϊόν της χρονιάς

Διαβάστηκε από 1558 αναγνώστες -

Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2017 – Άλλη μία σημαντική διάκριση προστέθηκε στις ήδη υπάρχουσες, για τη σειρά των προσαρμογέων WiFi της devolo.

 
H devolo διακρίνεται στα Tech Excellence Awards
 
Το έγκριτο περιοδικό τεχνολογίας PC Magazine, πραγματοποίησε τον απολογισμό της χρονιάς που μας πέρασε, αξιολογώντας και βραβεύοντας, τα καλύτερα προϊόντα τεχνολογίας της ελληνικής αγοράς ανά κατηγορία. Στα tech excellence awards 2016, στην κατηγορία των δικτυακών προϊόντων, η devolo με τον εντυπωσιακό προσαρμογέα από πλευράς δυνατοτήτων και επιδόσεων, dLAN® 1200+ WiFi ac κέρδισε το πρώτο βραβείο.

Ο dLAN® 1200+ WiFi ac, με ένα εύρος ζώνης μετάδοσης δεδομένων που φτάνει τα 1200 Mbit/s μέσα από τη γραμμή ρεύματος και WiFi ac, συνδυάζει τις ταχύτερες τεχνολογίες μετάδοσης για το οικιακό δίκτυο, αφού μεταδίδει μέσω ασύρματης σύνδεσης ταυτόχρονα σε 2,4 και 5 GHz, με ρυθμό μετάδοσης δεδομένων που φτάνει στα 1,2 Gbit/s.  
 
Η κριτική επιτροπή των βραβείων
Τα Tech Excellence Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο και δίνουν την ευκαιρία στους αναγνώστες του PC Magazine αλλά και στους φίλους της τεχνολογίας να αναδείξουν τα κορυφαία τεχνολογικά προϊόντα της χρονιάς. Το κοινό συμμετείχε μαζικά στη διοργάνωση των Tech Excellence Awards, δηλώνοντας τις προτιμήσεις του μέσω ενός on line ερωτηματολογίου όπου υπήρχαν τα προϊόντα από κάθε κατηγορία. Τα υποψήφια προϊόντα που συμμετείχαν είτε είχαν δοκιμαστεί είτε είχαν παρουσιαστεί μέσα από τις σελίδες του περιοδικού.
 
Για την γρήγορη πρόσβαση σε υπολογιστές, οικιακούς servers και ηλεκτρονικές συσκευές ψυχαγωγίας, όπως έξυπνες τηλεοράσεις και κονσόλες παιχνιδιών, ο dLAN® 1200+ WiFi AC διαθέτει δύο θύρες Gigabit LAN. Έτσι, μπορούν να συνδεθούν άμεσα με τον προσαρμογέα δύο δικτυακές συσκευές, όπως για παράδειγμα, μία Smart TV και μία κονσόλα παιχνιδιών ή ένας υπολογιστής και ένας οικιακός server NAS. 

Ο προσαρμογέας devolo dLAN® 1200+ WiFi ac συνδυάζει τις ταχύτερες τεχνολογίες μετάδοσης για το οικιακό δίκτυο, μέσω ασύρματης σύνδεσης στα 1,2 Gbit/s. Το κορυφαίο μοντέλο είναι ιδανικό για όλες τις συνδέσεις υψηλής ταχύτητας στο Internet με VDSL ή για καλωδιακή τεχνολογία: Η ταχύτητα της ευρυζωνικής μετάδοσης είναι διαθέσιμη σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού και το streaming περιεχομένου βίντεο 4K δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Η βάση της γρήγορης και σταθερής οικιακής δικτύωσης είναι η τεχνολογία devolo range+ με MIMO (Multiple In Multiple Out), η οποία χρησιμοποιεί ταυτόχρονα και τους τρεις αγωγούς τροφοδοσίας (φάση, ουδέτερο και γείωση), για τη μετάδοση των δεδομένων, στην περιοχή του Gigabit.

Ο dLAN® 1200+ WiFi ac μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην εφαρμογή ενός ανεξάρτητου ασύρματου οικιακού δικτύου, όσο και στην επέκταση ενός υπάρχοντος, αφού πραγματοποιείται κυριολεκτικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Με τη λειτουργία WPS-Clone, ο dLAN® 1200+ WiFi ac αναλαμβάνει τα δεδομένα του υπάρχοντος ασύρματου δικτύου και έτσι δημιουργείται άμεσα ένα πλήρως λειτουργικό ασύρματο hot spot σε κάθε διαθέσιμη πρίζα ρεύματος μέσα στο σπίτι, ενώ έχει και ενσωματωμένο αντιπαρασιτικό φίλτρο δικτύου που βελτιστοποιεί τη μετάδοση δεδομένων.
 
Τιμές και διαθεσιμότητα των devolo dLAN® 1200+ WiFi ac
Ο devolo dLAN® 1200+ WiFi ac είναι πλήρως συμβατός με τα μοντέλα, dLAN® 500, dLAN® 550 και dLAN® 550+, καθώς και όλους τους προσαρμογείς που συμμορφώνονται με το πρότυπο HomePlug AV. Η ασύρματη μετάδοση είναι συμβατή προς τα επάνω μέχρι και το WiFi n. Το Starter Kit διατίθεται μαζί με έναν προσαρμογέα dLAN® 1200+ στα 189,90 euro (προτεινόμενη λιανική). Επιπλέον, διατίθεται και μεμονωμένα ο dLAN® 1200+ WiFi ac για την επέκταση του υπάρχοντος οικιακού δικτύου dLAN® Powerline. Η τιμή του μεμονωμένου προσαρμογέα ανέρχεται στα 129,90 euro (προτεινόμενη λιανική).

Σχετικά με την devolo Consumer Business
Η devolo Consumer Business, προσφέρει καινοτόμες και εύκολες λύσεις για το σύγχρονο δικτυωμένο σπίτι. Με τα προϊόντα dLAN® Powerline, η devolo είναι μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες που δραστηριοποιείται στον τομέα των λύσεων Powerline. Η τεχνολογία dLAN®, εκμεταλλεύεται την υφιστάμενη καλωδίωση,  όπως είναι αυτή του ηλεκτρικού ρεύματος για τη δημιουργία ευέλικτων δικτύων μεταφοράς δεδομένων. Οι λύσεις Powerline, χρησιμοποιούνται  τόσο σε οικιακούς όσο και σε χώρους επιχειρήσεων, αφού οι προσαρμογείς είναι εύκολοι στην εγκατάσταση και χρήση, χωρίς ο πελάτης να διαθέτει τεχνικές γνώσεις. Η devolo επενδύει τους πόρους της στην έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και στη βελτίωση της τεχνολογίας dLAN® μέσα από δικές της πατενταρισμένες λύσεις. Από το 2009, κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως, μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων, στην αγορά των λύσεων Powerline, με πολλαπλές διακρίσεις και βραβεία από δοκιμές στις οποίες έχουν λάβει μέρος τα 33 και πλέον εκατομμύρια προϊόντα που έχει διαθέσει ήδη με επιτυχία στην αγορά μέχρι σήμερα.
Με τα Home Control η devolo προτείνει λύσεις  για το έξυπνο σπίτι που μπορεί κανείς να εγκαταστήσει μόνος του. Η νέα σειρά προϊόντων βασίζεται στο πρότυπο Z-Wave® και μετατρέπει κάθε σπίτι σε Smart Home, εύκολα, με ασφάλεια και εξοικονομώντας ενέργεια. Με συνεχείς δράσεις, η devolo στέκεται με υπευθυνότητα δίπλα  στους πελάτες, στους συνεργάτες της αλλά και στο περιβάλλον.
 
Σχετικά με την devolo AG
Η devolo AG, είναι μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες που δραστηριοποιείται στον τομέα των λύσεων Powerline. Ο πυρήνας των προϊόντων της εταιρείας, στηρίζεται στην τεχνολογία dLAN®, που εκμεταλλεύεται την υφιστάμενη καλωδίωση του ηλεκτρικού ρεύματος για τη δημιουργία ευέλικτων δικτύων μεταφοράς δεδομένων. Οι λύσεις Powerline, χρησιμοποιούνται  τόσο σε οικιακούς όσο και σε χώρους επιχειρήσεων, σε έξυπνα σπίτια, σε machine-to-machine επικοινωνία, Internet of Things, αλλά και smart grid. Εκεί όπου οι συμβατικές τεχνολογίες υπολείπονται, η devolo δημιουργεί νέα δυναμικά μονοπάτια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ