Η ονομασία “PURAQLEEN” αναφέρεται στην τεχνολογία επεξεργασίας του νερού. Αποτελεί τον πυρήνα των συστημάτων καθαρισμού “QLEEN”

Ιδανικός καθαρισμός φωτοβολταϊκών

Διαβάστηκε από 2249 αναγνώστες -

Τεχνολογία PURAQLEEN από την QLeen HELLAS, το ιδανικό σύστημα για τον καθαρισμό των φωτοβολταϊκών πλαισίων με απιονισμένο νερό.

 
Τα συστήματά καθαρισμού της QLEEN είναι plug and play από έναν χρήστη, τηλεχειριζόμενα, εργάζονται αδιάκοπα με ρεύμα DC 24V με απόλυτη ασφάλεια για τον χρήστη και έχουν μικρή κατανάλωση νερού (300 λίτρα για να καθαρίσουμε 100KW σύστημα).

Έχουν σχεδόν μηδενικό κόστος συντήρησης και είναι πολύ απλά στην χρήση τους για τον καθαρισμό οποιουδήποτε φωτοβολταϊκού συστήματος εδάφους, tracking system ή στέγης. Είναι πιστοποιημένα και εντάσσονται στο ΕΣΠΑ.
Αυτά τα χαρακτηριστικά τους έδωσαν τα Ευρωπαϊκά βραβεία καινοτομίας, ποιότητας, χρηστικότητας και αποτελεσματικότητας το 2005 και το 2009. 

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης απιονισμένου νερού με μία ματιά :
  • Ποιοτικός καθαρισμός. Επαναφέρει το γυαλί του Φ/Β πλαισίου στην αρχική του κατάσταση.  Το απιονισμένο νερό αγκαλιάζει άμεσα τη βρωμιά και στην συνέχεια την απομακρύνει.
  • Μεγαλύτερη προστασία απέναντι σε νέα ρύπανση εξαιτίας της ελαχιστοποίησης της ηλεκτροστατικής φόρτισης.
  • Αυξάνει το χρονικό διάστημα μέχρι τον επόμενο καθαρισμός.
  • Διατηρεί το Φ/Β πλαίσιο στην αρχική του κατάσταση, αφαιρώντας από το γυαλί ότι βλέπουμε με το μάτι μας (σκόνη, γύρη, ατμοσφαιρικοί ρύποι, περιττώματα  πτηνών, εντόμων)  αλλά και αυτά που δεν βλέπουμε και είναι τα στοιχεία που εισχωρούν στους πόρους του γυαλιού και το αλλοιώνουν με τον χρόνο. 
  • Το απιονισμένο νερό έχει πολύ υψηλή ποιότητα διαβροχής, ψεκάζεται ομοιόμορφα παντού.
  • Το σημαντικότερο όμως από όλα είναι ότι στεγνώνει χωρίς να αφήνει στίγματα ή ραβδώσεις ακόμα και όταν πλένουμε με πλήρη ηλιοφάνεια.
Ο καθαρισμός με απιονισμένο νερό είναι απόλυτα ασφαλής λόγω του ότι δεν χρησιμοποιούμε χημικές ή άλλες επικίνδυνες ουσίες.

Για πληροφορίες σχετικά με την εταιρία πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ