Η ALUMINCO στη HO.RE.CA

Διαβάστηκε από 1810 αναγνώστες -

Τα νέα συστήματα ES 4400 και FD 4600 γοήτευσαν όλους τους λάτρεις της καινοτομίας και της εξέλιξης.

 
Η ALUMINCO, εκ των κορυφαίων Ελληνικών Βιομηχανιών Αλουμινίου με τις πολυάριθμες επιλογές εξατομικευμένων προϊόντων, συμμετείχε για 1η φορά στην έκθεση HΟRECA παρουσιάζοντας σύγχρονες αρχιτεκτονικές λύσεις που γοήτευσαν όλους τους λάτρεις της καινοτομίας και της εξέλιξης επιβεβαιώνοντας ότι αντιλαμβάνεται με εξαιρετικό τρόπο τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

Σε ένα μοντέρνο σχεδιαστικά περίπτερο γεμάτο ενέργεια και γραμμές εμπνευσμένες από την ανανεωμένη εταιρική της ταυτότητα, 2 παγκόσμιες πρεμιέρες, το συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα με εκτροπή ES 4400 και το πτυσσόμενο θερμομονωτικό σύστημα FD 4600, προσέφεραν μια μοναδική εμπειρία θέασης και χρήσης στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης.

Ανάμεσα στις ειδικά σχεδιασμένες λύσεις για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις καφεστίασης ξεχώρισαν η νέα σειρά premium κάγκελων Fusion Line με την εφαρμογή του διαχωριστικού ξενοδοχείου, η μοντέρνα πέργκολα εξωτερικού χώρου και βέβαια η παγκόσμια πρώτη παρουσίαση του Open Air Fixed που συμπλήρωσε τέλεια την ολοένα και αυξανόμενη γκάμα του συστήματος Open Air προσελκύοντας όλα τα βλέμματα θαυμασμού.

Επιπρόσθετα, μια ομάδα από ειδικά εκπαιδευμένα άτομα χάρισαν στους επισκέπτες την πιο ξεχωριστή εμπειρία ALUMINCO, δίνοντας τους την ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοντά τα πιο πρόσφατα τεχνολογικά επιτεύγματα της εταιρείας και προκειμένου να διαλέξουν προϊόντα που έχουν μέσα τους διαφορετικότητα, τεχνολογία και έξυπνες πρωτοποριακές λύσεις.

Κλείνοντας, ιδιαίτερα εποικοδομητική υπήρξε η συμμετοχή του κ. Ιωάννη Χατζηιωάννου, Πολιτικού Μηχανικού και Διευθυντή Μεγάλων Έργων της ALUMINCO, στο workshop του Hotel Build+Design όπου ανέδειξε τις λύσεις και τις νέες προτάσεις για τις ανάγκες των ξενοδόχων που άπτονται της δόμησης, της αρχιτεκτονικής, της ανακαίνισης και της εξοικονόμησης.

Δείτε εδώ το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της Aluminco

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ