Σόμπα Tukana

Τεχνικά χαρακτηριστικά, Σόμπα Tukana

Σόμπα-Λέβητας Auriga

Τεχνικά χαρακτηριστικά, Σόμπα-Λέβητας Auriga

Σόμπα Karina

Τεχνικά χαρακτηριστικά, Σόμπα Karina

Μειώστε τα έξοδα θέρμανσης!

Διαβάστηκε από 4268 αναγνώστες -

Με την πολυετή εμπειρία της και τη συνεχή αξιοποίηση νέων ιδεών, η εταιρία Αφοί Αναγνωστόπουλοι καταφέρνει να προσφέρει σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες σε πολλές περιοχές της χώρας.

 
Στόχος της εταιρίας είναι η παροχή σύγχρονων, ολοκληρωμένων και οικονομικών λύσεων στους πελάτες (οικιακοί χρήστες, επαγγελματίες, παραγωγικές μονάδες). Για το λόγο αυτό, αναζητά και δοκιμάζει συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες, που ανταποκρίνονται στα διεθνή πρότυπα και έχουν άριστη σχέση κόστους – απόδοσης. Αυτή τη στιγμή, η εταιρία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος, σε προϊόντα της εταιρίας ECOSPAR και εισάγει οικονομικά και οικολογικά συστήματα θέρμανσης. Παράλληλα, αναπτύσσει πανελλαδικό δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων, για την εξυπηρέτηση των πελατών της. Έχοντας σαν κύριο μέλημα την άμεση, αξιόπιστη και φιλική εξυπηρέτηση του πελάτη, διαθέτει το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο είναι πρόθυμο να διαχειριστεί οποιοδήποτε αίτημα ή απορία των πελατών.
Τα κυριότερα προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρίας είναι:
• Στερεά καύσιμα (pellet, μπρικέτες pellet, καυσόξυλα)
• Υγρά καύσιμα (κίνησης και θέρμανσης)
• Σόμπες και λέβητες Pellet
• Σόμπες ξύλου και υγραερίου
• Διανομή καυσίμων – Οικιακή χρήση (στερεών και υγρών)
• Διανομή καυσίμων – Επαγγελματίες

Σόμπες PELLET
Οι συσκευές θέρμανσης pellet (σόμπες και λέβητες) χρησιμοποιούν ως καύσιμο το στερεό υλικό pellet. Το στερεό καύσιμο Pellet είναι κατασκευασμένο από συμπαγές πριονίδι, ροκανίδια, φλοιούς δέντρων, απόβλητα γεωργικών καλλιεργειών, καλαμπόκι, απόβλητα χαρτιού και άλλα οργανικά υλικά. Είναι πολύ βολικές στη λειτουργία τους και έχουν πολύ καλύτερη καύση και απόδοση θέρμανσης από τις συνηθισμένες σόμπες ξύλου ή τα τζάκια. Στην πραγματικότητα, οι σόμπες - θερμαντήρες pellet είναι οι καθαρότερες οικιακές συσκευές θέρμανσης με στερεά καύσιμα, με απόδοση καύσης που πλησιάζει το επίπεδο του 78% -85%. Οι σόμπες Pellet διαθέτουν ικανότητα θέρμανσης που κυμαίνεται μεταξύ του 8000 και 90.000 BTU ανά ώρα. Είναι κατάλληλες για σπίτια, διαμερίσματα και εργασιακούς χώρους. Μια σόμπα pellet είναι, συχνά, λιγότερο δαπανηρή στην εγκατάσταση από ότι ένα σύστημα θέρμανσης με ξύλα ή πετρέλαιο και αυτό γιατί είναι άμεσα εξαεριζόμενα συστήματα και δεν χρειάζονται ακριβές καμινάδες ή συστήματα απαγωγής καυσαερίων. Ως αποτέλεσμα, το κόστος εγκατάστασης του συστήματος είναι μικρότερο από εκείνο μια συμβατικής ξυλόσομπας, τζακιού ή λέβητα πετρελαίου. Οι συσκευές θέρμανσης με καύσιμα Pellet είναι διαθέσιμες ως ανεξάρτητες σόμπες ή ένθετα τζάκια που τοποθετούνται σε υπάρχουσες εστίες. Πολλές εταιρείες κατασκευάζουν κλιβάνους και λέβητες με καύση pellet, με στόχο την αντικατάσταση των κλασικών συστημάτων κεντρικής θέρμανσης που τροφοδοτούνται με πετρέλαιο ή φυσικό αέριο. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν μικροϋπολογιστή, ο οποίος καθορίζει και ελέγχει κάθε στάδιο της λειτουργίας της συσκευής. Σε περίπτωση που αναγνωρίσει κάποια δυσλειτουργία στη συσκευή, αυτόματα, διακόπτει τη λειτουργία της και εμφανίζει αντίστοιχο μήνυμα στην οθόνη χειρισμού. Μέσω της οθόνης χειρισμού δίνεται η δυνατότητα καθορισμού των λειτουργιών της σόμπας, καθώς και του χρονοπρογραμματισμού αυτής, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα τηλεχειρισμού.

Εγγύηση
Η εταιρία παρέχει για όλες τις σόμπες εγγύηση
5 ετών για τα μηχανικά τους μέρη και
2 ετών για τα ηλεκτρικά/ ηλεκτρονικά.

*Σε όλες τις σόμπες υπάρχει η δυνατότητα επιλογής χρώματος μεταξύ των μπεζ, μπορντώ και επιμεταλλωμένου μαύρου.

Τηλ.: 23810-23293, www.anagnostopoulos-oi.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ