Επέτειος 10 χρόνων για τις αντλίες θερμότητας Daikin Altherma

Διαβάστηκε από 1435 αναγνώστες -

Η Daikin συμπληρώνει φέτος μια επιτυχημένη δεκαετία από την κυκλοφορία της πρώτης αντλίας θερμότητας Daikin Altherma.

 
Η εμπιστοσύνη που έδειξαν στην εταιρεία χιλιάδες πελάτες, οι οποίοι επέλεξαν και εγκατέστησαν την αντλία Daikin Altherma, αποδεικνύει την ηγετική θέση της Daikin στις λύσεις θερμότητας και ψύξης σε όλη την Ευρώπη.

Η Daikin Altherma είναι η αντλία θερμότητας με τις υψηλότερες πωλήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά, οι οποίες αγγίζουν τις 350.000 μονάδες. Τα προϊόντα της εταιρείας ακολουθούν πρότυπα υψηλής ποιότητας ενώ η μεγάλη εμπειρία που κατέχει η εταιρεία στο χώρο του κλιματισμού της επιτρέπει να παρέχει στους πελάτες της απόλυτη άνεση, ευκολία στη χρήση και τη μέγιστη ενεργειακή αποδοτικότητα που υπάρχει στην αγορά. Η Daikin διαθέτει στην Ελλάδα ένα επίσημο δίκτυο συνεργατών που αριθμεί περισσότερους από 100 επαγγελματίες οι οποίοι βρίσκονται πάντα στη διάθεση των ιδιοκτητών συστημάτων Daikin προσφέροντας γρήγορη εξυπηρέτηση και λύσεις προηγμένης τεχνολογίας.

Η επιτυχία της Daikin Altherma στην ευρωπαϊκή αγορά είναι αποτέλεσμα του σχεδιασμού της, καθώς κατασκευάστηκε στην Ευρώπη με σκοπό να εξυπηρετήσει αποκλειστικά τις κλιματικές ανάγκες της συγκεκριμένης αγοράς. Παράλληλα με την παρουσίαση της αντλίας θερμότητας το 2006, η Daikin ίδρυσε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ανάπτυξης που στόχευσε στην περαιτέρω έρευνα και ανάπτυξη των προϊόντων και υπηρεσιών. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 χρόνων, το Κέντρο έχει ερευνήσει και θέσει σε εφαρμογή μια σειρά από βελτιώσεις υψηλής τεχνολογίας προσαρμοσμένες στις κλιματικές ανάγκες της Ευρώπης. Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ανάπτυξης μέσα από τις έρευνες που εκπονεί δίνει την δυνατότητα στην κορυφαία  αντλία θερμότητας να ανταποκρίνεται με εξαιρετική απόδοση τόσο στις συνθήκες του Σκανδιναβικού χειμώνα, όσο και στα ζεστά μεσογειακά καλοκαίρια.

Επίσης, η Daikin Altherma είναι διαθέσιμη σε διαφορετικές εκδόσεις για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της κάθε κατοικίας. Για να κάνει ευκολότερη την επιλογή του κατάλληλου συστήματος, η Daikin διαθέτει λογισμικό προσομοίωσης, όπου δίνοντας τα σχετικά δεδομένα, προτείνει τη λύση που αρμόζει στην κάθε εγκατάσταση.

Η Daikin Altherma ενσωματώνει ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και έφθασε να αποτελεί σήμερα ένα από τα πλέον οικονομικά συστήματα θέρμανσης και παραγωγής  ζεστού νερού χρήσης. Η Daikin δεσμεύεται ότι τα προϊόντα της βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της χαμηλής ενεργειακής χρήσης και ότι θα συνεχίσει να καινοτομεί για την περαιτέρω μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των λύσεων HVAC (θέρμανση, εξαερισμός, κλιματισμός, ψύξη).

Πληροφορίες για την Daikin

Η βιομηχανία Daikin ιδρύθηκε το 1924 στην Ιαπωνία και με την παρουσία της συνέβαλε αποφασιστικά στην πρόοδο και στην εξέλιξη του κλάδου. Η παραγωγή των μηχανημάτων της Daikin γίνεται σε 62 ιδιόκτητα εργοστάσια σε όλο τον κόσμο. Η ανοδική πορεία της εταιρείας και η εδραίωσή της στον παγκόσμιο χάρτη αποτυπώνεται στον συνεχώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών, ο οποίος το 2014 άγγιξε τα ¤13.777 δις συνολικά και τα ¤1.845,27 δις στην Ευρώπη. Η εταιρεία επενδύει επίσης στο προσωπικό της, το οποίο αυξάνεται συνεχώς και ανέρχεται σήμερα σε σχεδόν 60.000 εργαζόμενους παγκοσμίως, εκ των οποίων οι 6.000 εργάζονται στην Daikin Europe N.V. και στις θυγατρικές της, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τις ανάγκες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Η πρωτοποριακή ανάπτυξη προϊόντων και η ασυναγώνιστη ποιότητα και ευελιξία των ολοκληρωμένων λύσεων, η εξαιρετική αποδοτικότητα των συμπιεστών και η τεχνολογία inverter, μέχρι οι πρόσφατες καινοτομίες στα ψυκτικά μέσα και στο σχεδιασμό προϊόντων για εποχιακή απόδοση, κατατάσσουν τη Daikin στην πρώτη γραμμή της ενεργειακής αποδοτικότητας και της καινοτομίας.

Daikin Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς Α.Ε.

Η Daikin ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα στην δεκαετία του 1980, ενώ το 2004 ιδρύθηκε το Daikin Europe Γραφείο Ελλάδος. Το 2006 η Daikin Europe Γραφείο Ελλάδος μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία, θυγατρική του ομίλου της Daikin με την επωνυμία: Daikin Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς ΑΕ, πιστοποιώντας τη σημαντική της θέση στην αγορά της χώρας. Στόχοι της εταιρείας είναι  η εδραίωσή της ως νούμερο 1 κατασκευαστή συστημάτων κλιματισμού στην αγορά, η προώθηση της τεχνολογίας και των νέων προϊόντων της, η συνεχής προσπάθεια για ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού δικτύου πωλήσεων και η βελτίωση των υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ