Τα ενεργειακά χρώματα είναι «φιλικά» προς τον καταναλωτή, ανταποκρίνονται στις ανάγκες του περιβάλλοντος, μειώνοντας την επιβάρυνσή του, σε σχέση με τα συμβατικά.

«Φιλικά» τα οικολογικά χρώματα

Διαβάστηκε από 2982 αναγνώστες -

Τα οικολογικά χρώματα, εκτός των άλλων ατού για τον καταναλωτή, είναι «φιλικά» προς τον ίδιο και το περιβάλλον, μειώνοντας σημαντικά την επιβάρυνση, σε σχέση με τα συμβατικά.

 
Τα οικολογικά χρώματα είναι «φιλικά» προς τον καταναλωτή, ανταποκρίνονται στις ανάγκες του περιβάλλοντος, μειώνοντας αισθητά την επιβάρυνσή του, σε σχέση με την κατανάλωση των απλών χρωμάτων, χωρίς όμως να υστερούν σε απόδοση και αντοχές. Εξασφαλίζουν υψηλή καλυπτικότητα και απόδοση στην χρήσης τους αλλά και σημαντικές αντοχές στην φθορά. Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι χρησιμοποιούν ως διαλύτη το νερό μειώνοντας έτσι τις πτητικές ενώσεις και δεν περιλαμβάνουν βαρέα μέταλλα, ούτε τοξικές και άλλες ουσίες, που ρυπαίνουν το περιβάλλον. Διατίθενται δε σε πάρα πολλές αποχρώσεις υψηλής αισθητικής και μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

  • Νέα προϊόντα από την Vivechrom!

    To VIVECRYL THERMOELASTIC ECO της Vivechrom είναι ένα κορυφαίας ποιότητας οικολογικό ακρυλικό, ειδικό θερμοπροστατευτικό & μονωτικό χρώμα εξωτερικών τοίχων. ∆ιατηρεί την ελαστικότητά του από -20°C έως 80°C και καλύπτει τέλεια μικρορωγμές, προσφέροντας εξαιρετική στεγάνωση από την υγρασία. τηλ: 801 11 55 600 Περισσότερα
  • Χρωματίστε με οικολογικά χρώματα VECHRO

    Τα οικολογικά, άοσμα και ανθεκτικά χρώματα της Vechro είναι κατάλληλα για κάθε εσωτερική και εξωτερική επιφάνεια! Η Vechro προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας & αισθητικής με άριστη αντοχή στο χρόνο και συμμορφωμένα με τα πιο αυστηρά περιβαλλοντικά κριτήρια! τηλ: 210-4816101-3 Περισσότερα