Λαμπτήρες LED: Το φως το αληθινό, το οικονομικό!

Διαβάστηκε από 6353 αναγνώστες -

Επιλέγοντας τον LED φωτισμό εξασφαλίζεις λάμπες με διάρκεια ζωής περί τα 10 χρόνια και εξοικονόμηση ενέργειας σε ποσοστό 80% συγκριτικά με τους υπόλοιπους λαμπτήρες. Οι λάμπες LED δεν τρεμοπαίζουν, δεν είναι χρειάζονται συχνή αντικατάσταση και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος!

 
 Η διάρκεια ζωής των λαμπτήρων LED είναι πάνω από 30.000 ώρες!
Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των λαμπτήρων LED είναι η αντοχή τους. Υπολογίζεται ότι η  διάρκεια ζωής ενός λαμπτήρα LED κυμαίνεται από 30000-50000 ώρες, οι οποίες αντιστοιχούν σε διάστημα που ξεπερνά τα 10 χρόνια!  

Οι  λαμπτήρες LED καταναλώνουν μέχρι και 80% λιγότερη ενέργεια από τους κλασικούς λαμπτήρες. 
Οι λαμπτήρες LED καταναλώνουν λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια από τις υπόλοιπες λάμπες. Συγκεκριμένα εξοικονομούν 80-90% σε σχέση με του συμβατικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως, και  50-60% σε σχέση με τους ηλεκτρονικούς λαμπτήρες (λάμπες οικονομίας), ενώ ταυτόχρονα είναι και ένας τρόπος φωτισμού φιλικός προς το περιβάλλον. Το γεγονός ότι οι LED «ζουν» περισσότερα χρόνια και δεν χρειάζονται συχνή αντικατάσταση σημαίνει ότι μειώνεται ο συνολικός όγκος των απορριμμάτων.


Δεν θερμαίνονται και κατά συνέπεια δεν αυξάνουν την θερμοκρασία του δωματίου που βρίσκονται.
Μεταξύ των πλεονεκτημάτων που συγκεντρώνουν οι LED εντάσσεται και το γεγονός ότι δεν θερμαίνονται και κατά συνέπεια δεν αυξάνουν την θερμοκρασία του δωματίου που βρίσκονται. Επιπλέον δεν είναι ευαίσθητοι σε κραδασμούς και χτυπήματα, δεν τρεμοπαίζουν και φτάνουν άμεσα στο μέγιστο της φωτεινότητας τους.

Δεν είναι όλες οι λάμπες LED ακριβές. Οι τιμές τους κυμαίνονται με βάση τα χαρακτηριστικά τους (ισχύς, είδος φωτισμού κλπ).
Αν και το κόστος αγοράς των λαμπτήρων LED είναι ψηλότερο από αυτό των συμβατικών λαμπτήρων φωτισμού, ωστόσο οι λαμπτήρες LED σε συμφέρουν επειδή καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια και διαρκούν περισσότερο. 


 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: LED ΦΩΤΙΣΜΟΣ

  • LEDVANCE – Φως που συναρπάζει!

    Η LEDVANCE αποτελεί έναν κορυφαίο πάροχο γενικού φωτισμού παγκοσμίως, τόσο για επαγγελματίες φωτισμού όσο και για τελικούς καταναλωτές. Προσφέρει ευρεία ποικιλία σε καινοτόμα LED φωτιστικά, έξυπνες λύσεις φωτισμού και ταινίες LED.   τηλ: 2103400800 Περισσότερα