IcyBreeze: Ψυγειάκι και φορητό... air-condition!

Διαβάστηκε από 6858 αναγνώστες -

Το IcyBreeze αποτελεί μια πολύ καλή λύση καλοκαιριού! Συνδυάζει την ευχαρίστηση ενός παγωμένου ροφήματος, με την απόλαυση και ανακούφιση ενός δροσερού ανέμου!

 

Η ομάδα πίσω από το κόνσεπτ του IcyBreeze, σχεδίασε ένα φορητό ψυγείο, το οποίο δουλέυει και ως μονάδα κλιματισμού, χρησιμοποιώντας τον ψυχρό αέρα που βρίσκεται μέσα.

Ο Clint Donaldson, ο εφευρέτης του IcyBreeze, σκαρφίστηκε την ιδέα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπέιζμπολ, υπό της αλύπητες ακτίνες του ήλιου στην Οκλαχόμα, των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το 34λιτρο ψυγείο πολυεθυλενίου, φιλοξενεί μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία 12V, 10mAh και όσο βρίσκεται σε λειτουργία, ως και 49 κουτάκια των 330ml. Σχεδόν 2 λίτρα νερού προστίθενται στη συσκευή και μέσω ενός συστήματος εναλλαγής θερμότητας, ψύχουν το εσωτερικό της, ενώ, μέσω σωληνώσεων στο καπάκι, προσφέρονται και ως δροσερός αέρας! Η εταιρεία υποστηρίζει ότι ο αέρας που προέρχεται από το IcyBreeze, είναι σε μια θερμοκρασία κατά 19,4 βαθμούς Κελσίου χαμηλότερη από την εξωτερική.

Ο ανεμιστήρας του IcyBreeze, έχει τρεις κλίμακες, χαμηλή, μεσαία και υψηλή, και διάρκεια ζωής μπαταρίας, έξι, τέσσερις και δυόμιση ώρες, αντίστοιχα. Η λειτουργία του κλιματισμού έχει, φυσικά, αντίκτυπο στην ψύξη του IcyBreeze, με την εταιρεία να υποστηρίζει, ότι όσο ο κλιματισμός είναι κλειστός, ο πάγος στο εσωτερικό της συσκευής μπορεί να διατηρηθεί ως και επτά μέρες.

Το IcyBreeze έχει δυο ρόδες και χερούλι, για εύκολη μεταφορά, και έρχεται σε τρία χρώματα: πράσινο, κόκκινο και μπλε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ