Πιστοποίηση «καλώς» για φωτοβολταϊκή μονάδα της Hanwha SolarOne

Διαβάστηκε από 1904 αναγνώστες -

Ανεξάρτητες και εκτενείς δοκιμές ποιότητας από τις TÜV Rheinland και Solarpraxis AG, επιβεβαιώνουν την υψηλή ανθεκτικότητα της φωτοβολταϊκής μονάδας «HSL 60 Poly», της Hanwha SolarOne.

 

Η Hanwha SolarOne ανακοίνωσε ότι η πολυκρυσταλλική μονάδα της HSL 60P6-PB-1-245 (HSL 60 Poly) έχει λάβει τον χαρακτηρισμό «καλώς» (Good) από το αυστηρό PV+ Test 2.0. Η γερμανική αρχή προτύπων ασφαλείας, TÜV Rheinland, μαζί με Solarpraxis AG, επέβλεψαν την αυστηρή δοκιμασία. Μεταξύ πολλών θετικών ενδείξεων, η μονάδα πέρασε το αυστηρό τεστ γήρανσης, τη δοκιμή PID και τη διεξοδική εξέταση των παραμέτρων απόδοσής της.

Το PV+ Test 2.0 στοχεύει στην παροχή των καταναλωτών με λεπτομερείς πληροφορίες του προϊόντος και ολοκληρωμένες αναλύσεις, βασιζόμενο όχι μόνο σε κριτήρια απόδοσης, αλλά και στην αντοχή, την ηλεκτρική ασφάλεια, την ποιότητα κατασκευής, την ποιότητα της παρεχόμενης έγγραφης τεκμηρίωσης, τους όρους της εγγύησης και την ευκολία εγκατάστασης. Οι μονάδες αγοράζονται ανεξάρτητα, από την αγορά, για να αποφευχθεί η χειραγώγηση των αποτελεσμάτων.

Το PV+ Test 2.0 εξετάζει συμπεριφορά γήρανσης υπό ακόμα αυστηρότερους όρους από τον προκάτοχό του, το PV+ Test. Η HSL 60 Poly ήταν μεταξύ των πρώτων που πέρασαν το τεστ με τα νέα κριτήρια, μέχρι σήμερα.

«Η Hanwha SolarOne, υποστηρίζει ότι η ποιότητα είναι η υπ αριθμόν ένα προτεραιότητά της. Το πολύ θετικό αποτέλεσμα του ιδιαίτερα αξιόπιστου PV+ Test 2.0, επαληθεύει τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας», δήλωσε ο Winfried Wahl , Ανώτερος Διευθυντής Προϊόντων και Marketing της Hanwha SolarOne GmbH.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ