Κάθε συσκευή της σειράς SolarMax MT διαθέτει εγγύηση που μπορεί να φθάσει και τα 25 χρόνια

Οι μετατροπείς της σειράς MT εγκαθίστανται με ιδιαίτερα απλό τρόπο

Μετατροπείς για οικιακές αλλά και μεγαλύτερες εγκαταστάσεις SolarMax

Διαβάστηκε από 1441 αναγνώστες -

Ο Ελβετός κατασκευαστής Sputnik Engineering, με την επιτυχημένη σειρά μετατροπέων SolarMax MT και συσκευές με εύρος απόδοσης ισχύος από 8-15 kW, καλύπτει τις ανάγκες, τόσο για οικιακές, όσο και για μεγαλύτερες εγκαταστάσεις.

 
Οι μετατροπείς της σειράς MT, λόγω της μεγάλης τους απόδοσης φωτοβολταϊκής μετατροπής και ευελιξίας, συγκαταλέγονται στα πιο αποτελεσματικά προϊόντα της SolarMax. Με τους εν λόγω μετατροπείς, η εταιρεία συνεχίζει την ιστορία των επιτυχιών της, ενώ στη σειρά των ΜΤ συμπεριλαμβάνονται και έξι μικροί μετατροπείς για ξεχωριστές χρήσεις: Πρόκειται για τις συσκευές 8 ΜΤ2, 10MT2, 13MT2 και 15MT2 με δύο MPP-Tracker, καθώς και τα μοντέλα 13MT και 15MT, τα οποία φέρουν τις ονομασίες 13MT3 και 15MT3 (τρία MPP-Tracker).
Όπως όλα τα προϊόντα της SolarMax, έτσι και τα μοντέλα MT αποτελούν αξιόπιστους ποιοτικούς Ελβετικούς μετατροπείς. Επιτυγχάνοντας αποδόσεις φωτοβολταϊκής μετατροπής έως 98 % μεγιστοποιούν τις αποδόσεις κάθε εγκατάστασης. Οι τριφασικές συσκευές διαθέτουν έως δύο συνδέσεις αγωγού ανά Tracker. Με τον τρόπο αυτό δίδεται η δυνατότητα αποφυγής της ασφάλειας αγωγών. Με το υψηλότερο ρεύμα εισόδου των 18 A ανά Tracker, οι μετατροπείς MT2 πλεονεκτούν ιδιαίτερα σε μονάδες υψηλής απόδοσης. Ο ελαφρύς και συμπαγής τρόπος κατασκευής καθώς και οι συνδέσεις με την πολύ καλή πρόσβαση, δίνουν τη δυνατότητα για γρήγορη και απλή εγκατάσταση.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, όλοι οι μετατροπείς MT πληρούν τις νόμιμες απαιτήσεις και πρότυπα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές χώρες εντός και εκτός Ευρώπης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ