Φωτοβολταϊκοί μετατροπείς νέας γενιάς από την Kaco New Energy

Διαβάστηκε από 1841 αναγνώστες -

Η Kaco New Energy ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα των νέων φωτοβολταϊκών μετατροπέων με λειτουργία Ampt, μειώνοντας το κόστος εμπορικών και κοινής ωφελείας φωτοβολταϊκών συστημάτων, οταν εγκαθίστανται με τους DC optimizers της Ampt.

 

Οι μετατροπείς της Kaco στην κατάσταση Ampt, λειτουργούν σε έως και 80% υψηλότερη ισχύ εξόδου και διαχέουν λιγότερη ενέργεια ανά κιλοβάτ από τον ίδιο μετατροπέα σε κανονική λειτουργία.

Η KACO θα παρουσιάσει τη νέα προσφορά μετατροπέων της στο Solar Power International (SPI) 2012, μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της βιομηχανίας ηλιακής ενέργειας στη Βόρεια Αμερική, που πραγματοποιείται στο Orange County Convention Center στο Ορλάντο της Φλόριντα από 10 - 13 Σεπτεμβρίου, 2012.

«Η Kaco μετατροπείς που λειτουργούν σε κατάσταση Ampt επωφελούνται πλήρως από την τεχνολογία μας επεκτείνοντας το βάθος και την ικανότητα της σειράς των προϊόντων μας», δήλωσε ο Dorko Eliaszewskyj, Γενικός Διευθυντής της Kaco New Energy. «Προσφέροντας μια λύση που θα μειώσει το κόστος προκαταβολικού κεφαλαίου, αυξάνοντας παράλληλα την ενεργειακή απόδοση των φωτοβολταϊκών συστημάτων, ενισχύει περαιτέρω την αξία μας στους πελάτες μας».

Η επόμενης γενιάς 10kW, 30kW και 550kW XP σειρά μετατροπέων έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί τόσο σε φυσιολογικές όσο και σε ρυθμίσεις λειτουργίας Ampt. Όταν ρυθμιστεί σε λειτουργία Ampt και εγκατασταθεί με τους DC Ampt optimizers, οι ιδιοκτήτες του συστήματος εξοικονομούν έως και 40% ή και περισσότερο στην ισορροπία του συστήματος (BOS) ηλεκτρικών εξαρτημάτων και εργασίας. Επωφελούνται επίσης και από την αύξηση διάρκειας ζωής παραγωγής ενέργειας με την επιλογή μέγιστου εντοπισμού σημείου ισχύος (MPPT) για κάθε φωτοβολταϊκή μονάδα.

«Η Kaco είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για την απαράμιλλη δέσμευσή της στην ποιότητα και την καινοτομία», δήλωσε ο Levent Gun, Διευθύνων Σύμβουλος της Ampt. «Ο συνδυασμός των τεχνολογιών μας σε μια λύση χαμηλότερου κόστους με υψηλότερη απόδοση, είναι ένα ακόμη παράδειγμα της ηγεσίας της Kaco στον τομέα των φωτοβολταϊκών».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ