Πάνελ υψηλής απόδοσης από την MAGE SOLAR

Διαβάστηκε από 1806 αναγνώστες -

Η γερμανική εταιρεία παρουσίασε πρόσφατα ένα νέο φωτοβολταϊκό πλαίσιο που προορίζεται για μικρές οικιακές εγκαταστάσεις και μπορεί να εξασφαλίσει υψηλές αποδόσεις.

 
Στην Έκθεση Intersolar 2012, η MAGE SOLAR AG, μέλος του MAGE GROUP, παρουσίασε ένα νέο φωτοβολταϊκό πλαίσιο υψηλής απόδοσης, το MAGE POWERTEC PLUS. 
Το συγκεκριμένο προϊόν εντάσσεται στην κατηγορία 250-260-watt και προσφέρει βαθμό απόδοσης που υπερβαίνει το 16,32%. 
Το μονοκρυσταλλικό πάνελ των 60 κυψελών, προσφέρει την υψηλότερη απόδοση μεταξύ της γκάμας προϊόντων της MAGE SOLAR. Έτσι, σύμφωνα με την εταιρεία, το προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση στον οικιακό τομέα, καθώς ακόμη και σε μικρές επιφάνειες, μπορεί να σημειώσει υψηλές αποδόσεις και κατΆ επέκταση κέρδη για τον οικιακό καταναλωτή. 
Επίσης, η θετική ανοχή μπορεί να φτάσει ακόμη και το +5% με βάση την κατασκευάστρια εταιρεία, κάτι που αποδεικνύει την υψηλή απόδοση του προϊόντος. 

Οι εγγυήσεις του προϊόντος
Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια MAGE POWERTEC PLUS παρέχονται με 10ετή εγγύηση προϊόντος, ενώ, όσον αφορά στην απόδοσή τους, ο κατασκευαστής αναφέρει ότι, μετά από 12 χρόνια το πλαίσιο θα αποδίδει τουλάχιστον το 90% της ισχύος του και μετά από 30 χρόνια τουλάχιστον το 80% της ισχύος του. 
Επίσης, τα συγκεκριμένα προϊόντα φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για την ευρωπαϊκή αγορά και έχουν περάσει εξαντλητικά tests προκειμένου να λειτουργούν απρόσκοπτα μετά την έκθεση τους στο αλάτι και την αμμωνία. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ