Νέα σειρά αντιστροφέων από την KOSTAL

Διαβάστηκε από 1907 αναγνώστες -

Τα 6 μοντέλα της νέας σειράς ΡΙΚΟ MP ενισχύουν την παρουσία της KOSTAL Solar Electric ως κατασκευαστή, της επιτρέπουν να ανταποκρίνεται πλήρως, στη ζήτηση της αγορά οικιακών Φ/Β συστημάτων.

 
Με διεύρυνση του «χαρτοφυλακίου» των προϊόντων της, άρχισε το 2016, η KOSTAL Solar Electric, προσθέτοντας στη γκάμα των αντιστροφέων της, τη νέα σειρά ΡΙΚΟ MP, που αποτελείται από μονοφασικούς αντιστροφείς ισχύος από 1,5 έως 4,2 kW. Η νέα σειρά ενισχύει την παρουσία της KOSTAL ως κατασκευαστή, καθώς αποτελεί βήμα που ανταποκρίνεται πλήρως στη ζήτηση της αγορά οικιακών Φ/Β συστημάτων. Τα προϊόντα αυτά ζητήθηκαν κυρίως από πελάτες της νότιας Ευρώπης (Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία), υπήρξε όμως μεγάλη ζήτηση και από τη Γερμανία.
Η νέα σειρά ΡΙΚΟ MP ικανοποιεί απόλυτα κάθε ανάγκη με έξι εύστοχα μοντέλα (1.5, 2.0, 2.5, 3.0, 3,6 και 4,2 kW), ιδανικά για μικρά Φ/Β συστήματα σε μονοκατοικίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συστήματα με τρία ή περισσότερα πλαίσια, επιτυγχάνοντας σταθερές αποδόσεις και χάρη στο μεγάλο εύρος τάσης εισόδου, παρέχει πολλές επιλογές στον σχεδιασμό. Το λογισμικό ΡΙΚΟplan μπορεί φυσικά να χρησιμοποιηθεί στον σχεδιασμό του συστήματος. Το σύστημα ψύξης του PIKOMP, σχεδιασμένο για αθόρυβη λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής, είναι ιδιαίτερα πρωτοποριακό. Η επικοινωνία αποτελεί επίσης ισχυρό σημείο των αντιστροφέων PIKO ΜΡ και μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στο οικιακό τοπικό δίκτυο. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να βλέπει αναλυτικές πληροφορίες για την παραγωγή, αλλά και τη χρήση της, ως συνήθως στο PIKO Solar Portal. Για την άμεση επικοινωνία με τον ΡΙΚΟ MP ο πελάτης μπορεί μέσω της οθόνης του αντιστροφέα να ελέγξει τα πάντα.
Τα μικρό βάρος της σειράς ΡΙΚΟ MP κάνει τις συσκευές εύχρηστες και γρήγορες στην εγκατάσταση, ενώ χαρακτηριστικά όπως οι χωνευτές λαβές και ο ενσωματωμένος διακόπτης DC, τις καθιστά επιπλέον απόλυτα ασφαλείς. Τέλος, το γεγονός ότι το κάλυμμα του PIKOMP δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί, είναι ιδιαίτερα βολικό.
Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες, μπορεί κανείς να απευθυνθεί στο τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης τηλεφωνικά (+ 30 2310 477 555) ή μέσω email ([email protected])

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ