Τώρα δεν γεμίζεται πετρέλαιο…γεμίζετε τον κουμπαρά σας!

Διαβάστηκε από 1910 αναγνώστες -

Με τις αντλίες θερμότητας Carrier και Toshiba απολαμβάνετε ζεστασιά με τη μέγιστη οικονομία!

 
Η Carrier είναι η πρώτη εταιρεία κλιματισμού που εισήχθη στην Ελληνική αγορά το 1952. Tο Φεβρουάριο του 1996 δημιουργείται η Carrier Ελλάς Κλιματισμού Α.Ε και αναλαμβάνει την ευθύνη για τη διανομή και τη μετά την πώληση υπηρεσιών, των προϊόντων κλιματισμού Carrier, Toshiba, Totaline.  Παράλληλα, αρχίζει τη δραστηριότητα της στις Βαλκανικές χώρες ανοίγοντας γραφεία στη Ρουμανία & τη Βουλγαρία.  Το 2009, η επωνυμία της εταιρείας μετατρέπεται σε Carrier Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Κλιματισμού Α.Ε. με την οποία δηλώνεται το σύνολο της περιοχής που δραστηριοποιείται.

Η εταιρεία AHI CARRIER-TOSHIBA προτείνει την άριστη τεχνολογία των αντλιών θερμότητας.
Οι νέες τεχνολογίες στη θέρμανση-ψύξη και η ανάγκη για περιορισμό των συμβατικών καυσίμων, έχει μετατρέψει τις αντλίες θερμότητας στη νούμερο ένα επιλογή σήμερα, για τη θέρμανση και την ψύξη κάθε κτιρίου.
 
Με τις αντλίες θερμότητας Carrier και Toshiba απολαμβάνετε ζεστασιά με τη μέγιστη οικονομία! Ο εφευρέτης του σύγχρονου κλιματισμού Carrier και ο εφευρέτης του Inverter Toshiba προσφέρουν μοναδικά πλεονεκτήματα, αξιοποιώντας τη φυσική ενέργεια του περιβάλλοντος.
Για κάθε σπίτι με νέο ή υφιστάμενο σύστημα θέρμανσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Carrier-Toshiba πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ