Το αστικό βέλος

Διαβάστηκε από 1949 αναγνώστες -

Καινοτομία στην αστική μετακίνηση έρχεται σε μορφή τρίκυκλου! Η urban arrow δίνει πράσινη λύση σε κάθε υπηρεσία delivery μειώνοντας τους ρύπους των πόλεων και την ποιότητα ζωής στα μεγάλα αστικά κέντρα

 
Το τρίκυκλο tender είναι σαν ένα ποδήλατο μόνο που στο μπροστινό μέρος έχει κουμπωμένο έναν αρκετά μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για να διευκολύνονται οι μεταφορές δεμάτων, φαγητού κλπ.
 
Η καινοτομία είναι ότι διαθέτει ηλεκτρική υποβοήθηση του αναβάτη έτσι ώστε να μην κουράζεται σε ανηφόρες ή σε μεγάλες αποστάσεις!
 
Από το 2010 μέχρι σήμερα έχουν βγει στην παραγωγή από την ίδια εταιρεία (Urban arrow) πολλές διαφορετικές εκδόσεις αντίστοιχου μέσου μεταφοράς άλλες στοχοπροσηλώνοντας στην οικογενειακή μετακίνηση και άλλες στις ανάγκες μεγαλο-εταιρειών. Αυτή την φορά μοντάρουν την έκδοση στις ανάγκες της διακίνησης μικρών δεμάτων (όπως φαγητό, αλληλογραφία κλπ)
 
Με τελική ταχύτητα 25χλμ/ώρα και χρόνο επαναφόρτισης 3 με 4 ώρες έχουν βγει στην κυκλοφορία 2 εκδόσεις του tender. Μία με 1500 λίτρα αποθηκευτικό χώρο και μία με 3000 λίτρα αποθηκευτικό χώρο.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ