Το αίτημα της αγοράς γίνεται πραγματικότητα

Διαβάστηκε από 1697 αναγνώστες -

Μετά την στοχευμένη πρώτη διοργάνωση, η διεθνής έκθεση για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος έρχεται ακόμα πιο ενισχυμένη στις 2 – 4 Μαρτίου 2018

 
Μεγαλύτερη, επίκαιρη και ακόμα πιο ενισχυμένη έρχεται η 2η διεθνής έκθεση “Verde.tec”. Η νέα έκθεση θα διοργανωθεί από τις 2 ως τις 4 Μαρτίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο MEC της Παιανίας και έρχεται να ικανοποιήσει το αίτημα της αγοράς, η οποία έκρινε αναγκαία τη διοργάνωση μιας στοχευμένης διοργάνωσης όπως ήταν η φετινή.

Μετά την πρώτη επαναπροσέγγιση της αγοράς και τη δρομολόγηση σημαντικών νέων επιχειρηματικών σχεδίων για την υιοθέτηση τεχνολογιών περιβάλλοντος, η αγορά είναι έτοιμη να κάνει ένα ακόμα βήμα για την ανάπτυξη. Στόχος της 2ης διεθνούς έκθεσης “Verde.tec” είναι η προβολή και η προώθηση προϊόντων, λύσεων, προτάσεων και έργων που μπορούν να υλοποιηθούν για να κινηθεί η αποκαλούμενη «κυκλική οικονομία».

Όπως φάνηκε από τις τοποθετήσεις που έγιναν στο συνεδριακό πρόγραμμα του “Verde.tec Forum” αλλά και όπως επιβεβαιώνεται από τις επαφές, τις συνέργειες και τη δρομολόγηση συνεργασιών που επιτεύχθηκαν στο πλαίσιο της “Verde.tec”, ο κλάδος των τεχνολογιών περιβάλλοντος μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια αύξησης του ΑΕΠ και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Για το λόγο αυτό μάλιστα, μαζί με την προετοιμασία της έκθεσης αρχίζει και η προετοιμασία των παράλληλων εκδηλώσεων. 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ