Λύσεις για ΦΒ πλαίσια

Διαβάστηκε από 1890 αναγνώστες -

Η εταιρεία DEAL δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής και εμπορίας παραγώγων αλουμινίου, από το 1991, αντιπροσωπεύοντας πάνω από 2.000 διαφορετικά προϊόντα.

 
Η DEAL Solar παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τη στήριξη των φωτοβολταϊκών  πλαισίων.

Τα κύρια πεδία δραστηριότητας  της εταιρείας είναι η κατασκευή και εμπορία συστημάτων στήριξης  σε οικιακές, επαγγελματικές και βιομηχανικές στέγες, καθώς  και   σε  φωτοβολταικά  πάρκα, σε αγρούς.

Μέσα από μια πελατοκεντρική προσέγγιση της αγοράς, παρέχει στους πελάτες της μια συνολική λύση στο θέμα της εγκατάστασης των Φωτοβολταικών.
 
Η υποστήριξη της εταιρείας αρχίζει από την αρχική μελέτη της απαιτούμενης ποσότητας των υλικών στήριξης και ολοκληρώνεται με την παράδοση ενός άρτιου, λειτουργικού και αξιόπιστου συστήματος στήριξης, το οποίο θα στηρίζει αξιόπιστα και απρόσκοπτα τη Φωτοβολταική εγκατάσταση, για όλα τα χρόνια λειτουργίας της.

Η μοναδικότητα της επιχειρηματικής δραστηριοποίησης, η εφευρετικότητα, αλλά και η ευέλικτη οργάνωση της εταιρείας επιτρέπουν να:

 
  • Διατηρεί υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, μέσα από ποικίλες δραστηριότητες, οι οποίες αναπτύσσονται ανεξάρτητα και χωρίς να επηρεάζονται από τις συγκυρίες της αγοράς.
  • Διαθέτει σημαντική εμπειρία και ουσιαστική εξειδίκευση, για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τη διαχείριση και την αξιοποίηση των προϊόντων της. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι, η εταιρεία έχει στο ενεργητικό της τρία (3) Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας, τα οποία και αποδεικνύουν την ερευνητική της δραστηριότητα. 
  • Εξασφαλίζει μοναδικότητα στην ποιότητα και στη λειτουργικότητα των προϊόντων της.

Διαχειρίζεται αποτελεσματικά το επιχειρηματικό ρίσκο, να αυξάνει την παραγωγικότητά  της, ενώ παράλληλα να μειώνει το κόστος.

Η εταιρεία έρχεται να καλύψει μια αδήριτη ανάγκη της αγοράς, για συνεργασία με σοβαρούς και αξιόπιστους κατασκευαστές-προμηθευτές. Μέσα από την πολύπλευρη εμπειρία της, η εταιρεία μπορεί να εγγυηθεί την ανάπτυξη αξιόπιστων υλικών και τη διάθεση ποιοτικών και αξιόλογων προϊόντων, που προέρχονται από λεπτομερή και ακριβή σχεδιασμό.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ