Η τέλεια ατμόσφαιρα στο σπίτι

Διαβάστηκε από 1927 αναγνώστες -

Τα ολοκληρωμένα συστήματα της Daikin θερμαίνουν και δροσίζουν το σπίτι σας ώστε να έχει την ιδανική θερμοκρασία ό,τι καιρό και να έχει έξω.

 
Η παρουσία της Daikin στην Ελλάδα θα πρέπει να αναζητηθεί στη δεκαετία του 80, ενώ το 2004 η Daikin Europe NV ιδρύει υποκατάστημα την Ελλάδα, την Daikin Europe Ελλάδος. Στόχοι της εταιρείας είναι η εδραίωσή της ως πρωτοπόρου κατασκευαστή συστημάτων κλιματισμού στην αγορά, η προώθηση της τεχνολογίας και των νέων προϊόντων της Daikin, η συνεχής προσπάθεια για ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού δικτύου πωλήσεων και η βελτίωση των υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση

Tον Απρίλιο του 2006, η Daikin Europe Γραφείο Ελλάδος μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία, θυγατρική του ομίλου της Daikin με την επωνυμία: Daikin Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς ΑΕ. Η δημιουργία της εταιρείας πιστοποιεί την υποστήριξη του Oμίλου Daikin στην σημαντική αγορά της Ελλάδας. Στόχοι της νέας θυγατρικής εταιρείας είναι η εδραίωσή της ως νούμερο 1 κατασκευαστή συστημάτων κλιματισμού στην αγορά, η προώθηση της τεχνολογίας και των νέων προϊόντων της Daikin, η συνεχής προσπάθεια για ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού δικτύου πωλήσεων και η βελτίωση των υπηρεσιών πρίν και μετά την πώληση. Στρατηγικές διεργασίες όπως η αποτελεσματική Διαχείρηση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, η συνεχής Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων προσαρμοσμένων στις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών και η Ανάπτυξη ολοκληρωμένων πελατειακών σχέσεων είναι κλειδιά για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της εταιρείας.

Οι αντλίες θερμότητας Daikin Altherma μπορούν να θερμάνουν και να δροσίσουν αποτελεσματικά το σπίτι και τον εργασιακό χώρο. Μπορούν επίσης να αποτελέσουν μια ολοκληρωμένη λύση για θέρμανση, ζεστό νερό και δροσισμό με πολύ μεγάλη οικονομία σε ενέργεια και χρήματα.

Τα ολοκληρωμένα συστήματα κλιματιστικών της Daikin θερμαίνουν και δροσίζουν το σπίτι σας ώστε να έχει την ιδανική θερμοκρασία ό,τι καιρό και να έχει έξω. Οι καλαίσθητες εσωτερικές μονάδες της Daikin μπορούν να προσφέρουν περισσότερα από απλή θέρμανση και ψύξη. Μπορούν επίσης να παρέχουν έλεγχο της υγρασίας και εξαερισμό με καθαρό αέρα. Οι προηγμένες τεχνολογίες inverter στις οποίες βασίζονται τα προϊόντα της παρέχουν άριστη εποχιακή αποδοτικότητα όλο το χρόνο.

Τα οικιακά συστήματα καθαρισμού αέρα της Daikin εκτελούν μια σειρά λειτουργίες φιλτραρίσματος, καθαρισμού και εφύγρανσης, που μπορούν να απομακρύνουν τις δυνητικά επιβλαβείς ουσίες από τον αέρα, όπως αλλεργιογόνα, βακτήρια, ιούς και ρύπους, διευκολύνοντας την αναπνοή.

Daikin  
21 0876 1300

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ