Η LG στηρίζει το έργο του ΣΕΤΕ

Διαβάστηκε από 2498 αναγνώστες -

Η εταιρεία μέσω της ιδιότητας του Συνδεδεμένου Μέλους του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ελλάδας, στέκεται αρωγός στις προσπάθειες για την περαιτέρω ανάδειξη του Τουριστικού προϊόντος της χώρας

 
Αθήνα, 30 Μαρτίου 2017 — Στην έμπρακτη υποστήριξη του ελληνικού Τουρισμού, ενός από τους πιο δυναμικούς τομείς της οικονομίας της χώρας, προχωρά η LG Electronics Hellas (LG),αποκτώντας την ιδιότητα του Συνδεδεμένου Μέλους του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ελλάδας(ΣΕΤΕ). Η εταιρεία θα είναι παράλληλα ο αποκλειστικός χορηγός των εκδηλώσεων του ΣΕΤΕ για το 2017 στην κατηγορία Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Ειδών. Συμμετέχοντας ενεργά στα δρώμενα του τουριστικού κλάδου για περισσότερα από δέκα χρόνια, η LGέχει υποστηρίξει στο παρελθόν πλήθος Ξενοδοχειακών Ενώσεων και Επιμελητηρίων ενώ βρισκόταν στο πλευρό των φορέων κατά τη διοργάνωση διαφόρων ενεργειών προώθησης του Τουριστικού προϊόντος της χώρας.
Η LG και το τμήμα Business Solutions προσφέρουν ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις και άριστη εξυπηρέτηση, τόσο σε pre- όσο και σε after-sales επίπεδο, αποτελώντας έναν αξιόπιστο, σταθερό και πολύτιμο συνεργάτη με ένα πλήρες portfolioεξειδικευμένων προϊόντων τα οποία συμβάλλουν στη σημαντική μείωση του κόστους λειτουργίας μιας τουριστικής μονάδας. Επιπλέον, διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα, μετρώντας πολυάριθμες επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλες τουριστικές μονάδες ανά την Ελλάδα.
Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Eλλάς, δήλωσε σχετικά: «Η καινοτομία μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του Τουρισμού της χώρας, δίνοντας παράλληλα ώθηση και στην εθνική οικονομία. Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε αρωγοί στις προσπάθειες ανάπτυξης του κλάδου συνεχίζοντας να βοηθάμε τους επαγγελματίες με καινοτόμες, ενεργειακά αποδοτικές λύσεις που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας και παράλληλα μειώνουν το λειτουργικό κόστος».
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ