Ρεύμα παντού χωρίς ΔΕΗ με αυτόνομα φωτοβολταϊκά

Η Νο1 Εταιρεία Κατασκευής Κτιριακών Φωτοβολταϊκών Έργων στην Ελλάδα

Ένας ήλιος για κάθε στέγη!

Διαβάστηκε από 1076 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/4/2017

Αν και αρκετά κτίρια παρουσιάζουν ομοιότητες, κάθε σπίτι έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Ο τύπος των ηλιακών πλαισίων λέει πολλά για τους ανθρώπους που ζουν ή εργάζονται μέσα στο κτίριο.

Η MP-Energy Solutions ,εταιρεία κατασκευής κτιριακών φωτοβολταϊκών, προτείνει.

Ξεχάστε τη ΔΕΗ για 25 χρόνια με φωτοβολταϊκό Ενεργειακού Συμψηφισμού (NetMetering)!
  • Ετήσιος συμψηφισμός ρεύματος σε kWh(η παραγωγή του φωτοβολταϊκού αφαιρείται από την κατανάλωση του χρήστη)
  • Απόσβεση σε 5 χρόνια για επιχειρήσεις και σε 8 χρόνια για οικίες. Από εκεί και πέρα απολαμβάνετε μέχρι τα 25 χρόνια ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα ανεξαρτήτως αυξήσεων τιμών ΔΕΗ !
MP-Energy Solutions είναι μία τεχνική εταιρεία απολύτως εξειδικευμένη στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και κυρίως στα συστήματα φωτοβολταϊκών, είτε πρόκειται για διασυνδεδεμένα (on-grid) είτε για αυτόνομα (off-grid) φωτοβολταϊκά συστήματα με συσσωρευτές.

Εξειδικευμένη ομάδα

Αποτελείται από έμπειρους διδάκτορες μηχανικούς ΕΜΠ με ιδιαίτερη γνώση και εξειδίκευση στον τομέα των φωτοβολταϊκών, οι οποίοι σε συνεργασία με ιδιόκτητα ειδικευμένα συνεργεία και τα πιο αξιόπιστα υλικά της αγοράς σχεδιάζουν και κατασκευάζουν ποιοτικά και αποδοτικά συστήματα.

Εμπειρία δεκαετίας
Συνεχής και αδιάλειπτη παρουσία στον τομέα των φωτοβολταϊκών την τελευταία δεκαετία, όχι μόνο στις εύκολες αλλά και στις δύσκολες στιγμές που διήγαγε, αποδεικνύουν περίτρανα την πίστη στην εν λόγω τεχνολογία.

Γιατί στην Ελλάδα;
Η Ελλάδα είναι η χώρα της ατέρμονης ηλιοφάνειας. Τα φωτοβολταικά συστήματα υπήρχαν πριν την μεγάλη έκρηξη της τελευταίας δεκαετίας και θα υπάρχουν και μετά από αυτή, γιατί πολύ απλά συμφέρουν, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν το περιβάλλον.

Τι σύστημα χρειάζεσται;
Διακρίνονται λοιπόν δύο μεγάλες κατηγορίες: i) τα διασυνδεδεμένα συστήματα με το δίκτυο (ΔΕΗ) και ii) τα αυτόνομα συστήματα ηλεκτροδότησης.

Στα πρώτα (διασυνδεδεμένα) έχουμε τη συνύπαρξη με το δημόσιο δίκτυο και είτε το κράτος πληρώνει την παραγόμενη ενέργεια (feed-in-tariff), είτε την συμψηφίζει αφαιρώντας την από την κατανάλωση (net metering – αυτοπαραγωγή ενέργειας). Χρησιμοποιούνται κυρίως σε κύριες κατοικίες με μεγάλη κατανάλωση και ενεργοβόρες επιχειρήσεις.

Στην δεύτερη περίπτωση (αυτόνομα) δεν υπάρχει σύνδεση με το δημόσιο δίκτυο και το φωτοβολταϊκό τροφοδοτεί τα φορτία όσο υπάρχει ήλιος, ενώ ταυτόχρονα φορτίζει τις μπαταρίες, οι οποίες δίνουν την απαραίτητη ενέργεια κατά την απουσία ηλιοφάνειας (ενίοτε χρησιμοποιούνται και ανεμογεννήτριες). Χρησιμοποιούνται συνήθως σε κτίρια απομακρυσμένα από το δίκτυο, αυθαίρετα κτίσματα και εξοχικά σπίτια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την MP-Energy Solutions πατήστε εδώ.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ