Το έργο θα εγκατασταθεί στο γήπεδο Volkswagen Arena κατά την διάρκεια του χειμερινού διαλείμματος των ποδοσφαιρικών αγώνων.

Τα φώτα θα ανάψουν για πρώτη φορά με τον αγώνα  Wolfsburg- Hamburger SV στις 21 Ιανουαρίου.

Αναβαθμίστηκε και η τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων.

Το Volkswagen Arena στη Led εποχή

Διαβάστηκε από 2291 αναγνώστες -

Η VFL Wolfsburg είναι η πρώτη Γερμανική ομάδα ποδοσφαίρου που αποκτάει εξολοκλήρου φωτισμό Led για τη φωταγώγηση του γηπέδου της

 
Η εταιρεία που ανέλαβε το μεγάλο αυτό έργο είναι η  Philips και τονίζει πως με την εγκατάσταση αυτή ο φωτισμός του σταδίου αναβαθμίστηκε πάρα πολύ όπως αναβαθμίστηκε και η τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων.

Το σύστημα Philips Arena Vision LED θα έχει πολλές διαφορετικές λειτουργίες σε σχέση με τον συμβατικό φωτισμό που υπήρχε πριν και υπάρχει σε πολλά στάδια ακόμη και τώρα. Μια ιδιαίτερη καινοτομία είναι το άμεσο άναμμα των λαμπτήρων, αφού με τη νέα τεχνολογία Led δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση. Είναι σημαντικά πιο αποδοτική η φωταγώγηση καθώς ιδιαίτερα σημεία που πριν δεν φωτίζονταν, τώρα φαίνονται ξεκάθαρα.

Η εταιρεία τονίζει πως οι κάμερες θα μπορούν πλέον να «πιάνουν» ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες και πως τα συνηθισμένα «τρεμοπαίγματα» που δημιουργούνταν ακόμη και από σύγχρονες τηλεοράσεις θα εξαφανιστούν.

Το έργο θα εγκατασταθεί στο γήπεδο Volkswagen Arena κατά την διάρκεια του χειμερινού διαλείμματος των ποδοσφαιρικών αγώνων, δηλαδή από τον Δεκέμβριο μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου. Τα φώτα θα ανάψουν για πρώτη φορά με τον αγώνα  Wolfsburg- Hamburger SV στις 21 Ιανουαρίου.

ΠΗΓΗ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ