Τα 6 βήματα του αυτοματισμού

Διαβάστηκε από 6521 αναγνώστες -

Μάθε τα 6 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις στον τομέα του κτιριακού αυτοματισμού, στο δωρεάν Webinar της ΚΝΧ.

 
Το νέο διαδικτυακό σεμινάριο της ΚΝΧ σου επιτρέπει να μάθεις τα 6 μοναδικά βήματα που ακολουθούν οι πιο επιτυχημένοι ΚΝΧ Partners - Systems Integrators, όταν σχεδιάζουν και υλοποιούν ένα έργο Κτιριακού αυτοματισμού.

Γνώρισε και αξιοποίησε τα μοναδικά οφέλη του Systems Integration, μπαίνοντας δυναμικά στην καυτή αγορά του κτιριακού αυτοματισμού. Δες και εσύ πως μπορείς να διαφοροποιηθείς σημαντικά, σχεδιάζοντας ένα επιτυχημένο Business Model Canvas ως KNX Partner - Systems Integrator, ώστε να βελτιώσεις εντυπωσιακά την επαγγελματική σου θέση στην αγορά.

Στόχος είναι η θεαματική βελτίωση της αποτελεσματικότητας των προσφορών σου, χρησιμοποιώντας την αποτελεσματική τεχνική του Επιθετικού Διαδυκτιακού Μάρκετινγκ.

Αυτά και άλλα πολλά σε περιμένουν σε ένα μοναδικό δωρεάν Webinar Κτιριακού Αυτοματισμού - Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικότητας, την Πέμπτη 19/1, στις 18:00 το απόγευμα.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα στο Webinar συμπληρώνοντας την φόρμα εδώ.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Θα μπορούν να συνδεθούν μόνο οι 100 πρώτοι. 
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ