Νέο βραβείο για την LG Signature W7 Wallpaper

Διαβάστηκε από 6791 αναγνώστες -

H LG Electronics κέρδισε και το βραβείο «Best of the Best» CES 2017 για τη σειρά τηλεοράσεων LG Signature W7 Wallpaper.

 
Η εταιρεία ηγέτης στον κλάδο της τεχνολογίας, η LG Electronics (LG) απέσπασε περισσότερα από 90 βραβεία στη Διεθνή Έκθεση CES® 2017, ξεχωρίζοντας ιδιαίτερα για το πολυπόθητο, επίσημο βραβείο από το Engadget «CES Best of the Best Award», το οποίο κατέληξε στα χέρια της εταιρείας για τη νέα, επαναστατική LG Signature W7 Wallpaper OLED 4K σειρά τηλεοράσεων. Παράλληλα η LG τιμήθηκε και με μια σειρά από best-of-show επαίνους επίσης για τη σειρά W7 αλλά και για το ψυγείο LG Smart InstaView™. Εκτός από τα βραβεία που συγκέντρωσε από κορυφαίους τίτλους μέσων από όλο τον κόσμο, η LG έλαβε επίσης 21 CES Innovation Awards από την ένωση Consumer Technology Association (CTA®) για προϊόντα από τις κατηγορίες των οικιακών συσκευών, της οικιακής ψυχαγωγίας και της κινητής τηλεφωνίας.

Κατά τη διάρκεια της Διεθνής Έκθεσης CES® 2017 η LG παρουσίασε νέα LG Signature προϊόντα, στα οποία συμπεριλαμβάνεται η LG Signature W7 Wallpaper OLED σειρά τηλεοράσεων, η οποία ηγήθηκε των νικητήριων προϊόντων της LG, αποσπώντας 20 Βραβεία ενώ τράβηξε τα βλέμματα των επισκεπτών της έκθεσης εξαιτίας του μοναδικού Picture-on-Wall σχεδιασμού της. Το ψυγείο LG Smart InstaView, το οποίο διαθέτει οθόνη αφής LCD 29 ιντσών, την υπηρεσία Alexa Voice της Amazon καθώς και μια σειρά από λειτουργίες μέσω WiFi ακολούθησε σε αριθμό κερδισμένων βραβείων.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα προϊόντα που παρουσίασε η LG κατά τη διάρκεια της Διεθνής Έκθεσης CES® 2017, πατήστε εδώ.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ