Νέα διάκριση για τα συστήματα της Schneider Electric

Διαβάστηκε από 2882 αναγνώστες -

Η Schneider Electric έλαβε ηγετική θέση στην έκθεση «Navigant Research Leaderboard» για τα Συστήματα Διαχείρισης Ενέργειας Κτιρίων.

 
Η Schneider Electric, ο παγκόσμιος ειδικός στην ενεργειακή διαχείριση και τον αυτοματισμό, ανακοίνωσε ότι αναγνωρίστηκε στην Έκθεση «Navigant Research Leaderboard», ως ηγέτιδα εταιρεία, στον κλάδο των Συστημάτων Διαχείρισης Ενέργειας Κτιρίων (BEMS). Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Schneider Electric συγκέντρωσε την υψηλότερη συνολικά βαθμολογία, ανάμεσα σε 15 εταιρείες που έχουν να επιδείξουν ισχυρό ιστορικό στην αγορά BEMS, τόσο για τη στρατηγική προσέγγιση που υιοθετεί όσο και για τις μεθόδους υλοποίησης που ακολουθεί.

Καινοτομία σε κάθε επίπεδο για τα Έξυπνα Κτίρια

Η λύση SmartStruxure της Schneider Electric, η οποία υποστηρίζεται από το λογισμικό StruxureWare Building Operation που έχει αναπτύξει η εταιρεία, αναγνωρίστηκε για τις προηγμένες δυνατότητες που προσφέρει στον τομέα των analytics, προωθώντας με αυτό τον τρόπο την ανάπτυξη των έξυπνων κτιρίων καθώς και την βελτιστοποίηση της διαδικασίας διαχείρισης ενέργειας.
  • Η λύση SmartStruxure φέρνει, τόσο για τους ιδιοκτήτες όσο και για τους διαχειριστές κτιρίων, την καινοτομία σε κάθε επίπεδο, με σκοπό τη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας κάθε εγκατάστασης.
     
  • Επιπλέον, μειώνει το κόστος λειτουργίας καθΆ όλη τη διάρκεια ζωής ενός κτιρίου, ενσωματώνοντας, προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε χρήστη και με τη δυνατότητα να συνδέονται στο διαδίκτυο, hardware, software, engineering, εγκατάσταση και υπηρεσίες με στόχο να διασφαλίσει ότι οι εκάστοτε εγκαταστάσεις είναι ενεργειακά αποδοτικές και ότι η διαχείρισή τους γίνεται με αποτελεσματικό τρόπο.
     
  • Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα SmartStruxure επιτρέπει τον έλεγχο των κτιριακών συστημάτων με στόχο τη διαχείριση της ενέργειας, μέσω της ανάλυσης δεδομένων ηλεκτρικής ενέργειας, φωτισμού, κλιματισμού, πυρανίχνευσης και ασφάλειας καθώς και από τα συστήματα διανομής της ηλεκτρικής ενέργειας.
«H συγκεκριμένη διάκριση από την Navigant αποτελεί απόδειξη της μακροχρόνιας δέσμευσής μας για τη δημιουργία λύσεων, οι οποίες θα αξιοποιούν τα πιο πρόσφατα τεχνολογικά επιτεύγματα, επιτρέποντας τη δημιουργία των κτιρίων του μέλλοντος», δήλωσε ο Laurent Bataille, Executive Vice President, EcoBuilding Division της Schneider Electric. «Καθώς η αγορά των έξυπνων κτιρίων συνεχίζει να μεγαλώνει, λύσεις όπως το SmartStruxure, θα χρησιμεύσουν ως η ψηφιακή ραχοκοκαλιά των μελλοντικών κτιρίων, οδηγώντας την ενεργειακή και λειτουργική αποδοτικότητα σε νέα επίπεδα».

Αξιοποιήσιμη γνώση για την αποδοτικότητα των κτιρίων

Η λύση SmartStruxure αφήνει στο παρελθόν τα κλειστά πληροφοριακά συστήματα προσφέροντας ολοκληρωμένη πληροφόρηση για το κτίριο καθώς και δεδομένα σε πραγματικό χρόνο μέσω διαδικτυακής πρόσβασης, μοναδικά γραφικά που οπτικοποιούν τις επικρατούσες τάσεις και πλούσια reports. Επιπλέον δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα πρόσβασης μέσω mobile εφαρμογών. Παρέχει επίσης αξιοποιήσιμη γνώση, η οποία επιτρέπει στους διαχειριστές εγκαταστάσεων να εξασφαλίσουν ότι τα κτίρια λειτουργούν με τη μέγιστη αποδοτικότητα, ανεξάρτητα εάν πρόκειται για κτίρια μεγάλης κλίμακας, επιχειρήσεις οι οποίες διαθέτουν μικρά κτίρια ή αυτόνομες, μικρού ή μεσαίου μεγέθους, εγκαταστάσεις.

Ισχυρές ηγετικές ικανότητες

«Τα συστήματα BEMS συνιστούν τον ακρογωνιαίο λίθο της τεχνολογίας που αξιοποιούν τα έξυπνα κτίρια. ΓιΆ αυτό το λόγο αποτελούν προτεραιότητα για οργανισμούς οι οποίοι επιθυμούν να επενδύσουν σε λύσεις που αξιοποιούν δεδομένα (data), για να ξεπεράσουν τις ενεργειακές και λειτουργικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν», δήλωσε ο Casey Talon, Principal Research Analyst στην Navigant Research. «Η Schneider Electric επέδειξε ισχυρές ηγετικές ικανότητες προσφέροντας μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης έξυπνων κτιρίων η οποία συνεχίζει να καινοτομεί μέσω των διευρυμένων δυνατοτήτων που προσφέρει σε σχέση με τα building analytics».

Η Navigant Research αξιολόγησε τις επιχειρήσεις με βάση 12 κριτήρια τα οποία καλύπτουν τη στρατηγική, την εκτέλεση και το όραμα κάθε εταιρείας, τη στρατηγική go-to-market που υιοθετεί,  τους συνεργάτες της, την τεχνολογία που αξιοποιεί, την απόδοση του προϊόντος, την τιμή καθώς και τη γεωγραφική κάλυψη και αντοχή που παρέχει.

Την πλήρη έκθεση BEMS Leaderboard Report μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λύση SmartStruxure της Schneider Electric, μπείτε εδώ ή επικοινωνήστε με έναν τοπικό εκπρόσωπο της Schneider Electric.

Σχετικά με τη Schneider Electric

Η Schneider Electric είναι ο παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας και τον αυτοματισμό. Με κύκλο εργασιών 27 δισεκατομμυρίων ευρώ, περίπου, για τη χρήση 2015 και περισσότερους από 160.000 εργαζομένων, η Schneider Electric βοηθά τους πελάτες της σε περισσότερες από 100 χώρες να διαχειρίζονται πιο αποδοτικά την ενέργεια που καταναλώνουν και να βελτιώνουν τις παραγωγικές τους διαδικασίες, με τρόπο αξιόπιστο, ασφαλή, αποδοτικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Από τον πιο απλό διακόπτη μέχρι το πιο σύνθετο σύστημα λειτουργίας ενός εργοστασίου, η τεχνολογία, το λογισμικό και οι υπηρεσίες της Schneider Electric βοηθούν τους πελάτες της να διαχειριστούν καλύτερα και να αυτοματοποιήσουν τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν και παράγουν. Οι νέες τεχνολογίες διασύνδεσης θα μετασχηματίσουν ολόκληρους κλάδους, θα αλλάξουν ριζικά τις πόλεις μας και θα κάνουν τη ζωή μας καλύτερη. Στη Schneider Electric, αυτό είναι η φιλοσοφία Life Is On.

www.schneider-electric.com  
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ