Το έξυπνο θερμός που σας επιτρέπει να επιλέξετε τη θερμοκρασία.

Το Ember κοστίζει περίπου 150 δολάρια, αρκετά για μια κούπα του καφέ...

Η εφαρμογή του Ember.

Το Ember κούπα δεν είναι μόνο εθιστική και χρήσιμη.. αλλά και εξίσου πανέμορφη.

EMBER - Η έξυπνη κούπα!

Διαβάστηκε από 4074 αναγνώστες -

Το Ember είναι μια έξυπνη κούπα η οποία κρατάει τη θερμοκρασία του καφέ σου στους βαθμούς που την ορίζεις, ενώ φορτίζει ασύρματα και έχει μια μικρή οθόνη αφής.

 
Όταν μιλάμε για μια καθημερινή συνήθεια, που στη προκειμένη περίπτωση είναι η καφεΐνη, τα πράγματα ξεκινάν και παίρνουν μια διαφορετική στροφή.
Δεν αστειευόμαστε με αυτά!

Οι περισσότεροι άνθρωποι, για να κρατήσουν ζεστό τον καφέ τους χρησιμοποιούν θερμό, αλλά για τους υπόλοιπους που το θέλουν σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες, ή θέλουν μια όμορφα σχεδιασμένη και «έξυπνη» κούπα,  θα χαρούν πολύ με το Ember!

Η νέα έξυπνη κούπα υπόσχεται να κρατάει τα ροφήματα σου ζεστά, παρέχοντας σου τη δυνατότητα να αλλάζεις την θερμοκρασία όποτε εσύ το επιθυμείς.

Η κούπα διατηρεί τη θερμοκρασία που της όρισες για όσες ώρες θέλεις χάρη στον ειδικό ασύρματο φορτιστή της. 
Όπως λέει και η πανέμορφη αλλά θρασύς Βρετανίδα ηθοποιός, το Ember είναι ακριβώς όπως και όλες οι υπόλοιπες κούπες ταξιδιών, με τη διαφορά πως μπορεί να κρατήσει τον καφέ σου σε ακριβή θερμοκρασία (ζεστό ή κρύο). Το Ember περιλαμβάνει και μια μικρή οθόνη αφής η οποία σε ενημερώνει για την τρέχουσα κατάσταση της θερμοκρασίας αλλά και της μπαταρίας.
 
Τα ψιλά γράμματα τώρα…
Αξίζει να αγοράσεις μια κούπα η οποία κοστίζει πάνω από 100 δολάρια;

 Αν είσαι στο γραφείο ή στο σπίτι σου, μπορείς το ίδιο εύκολα να κρατήσεις (όχι για όλη μέρα αλλά για αρκετή ώρα) τον καφέ σου ζεστό χρησιμοποιώντας ένα θερμό.
 Το Ember δεν είναι μόνο ότι κρατάει τη θερμοκρασία του καφέ σου για ολόκληρη μέρα, είναι ο εκπληκτικός σχεδιασμός του που σε κάνει να θέλεις να το κρατάς συνεχώς. Είναι η οθόνη αφής του που το κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες κούπες ή τα θερμό.
Προτού προβείς στην ολοκλήρωση της παραγγελίας, αξίζει να σημειώσω πως οι παραγγελίες το Ember θα ξεκινήσουν από τον Απρίλιο.

Στην υγειά σας!
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ