Παρέχουμε ενεργειακές αναβαθμίσεις λεβητοστασίων και εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων με τη χρήση λεβήτων καυσίμου βιομάζας, πολύ υψηλής τεχνολογίας, της American Eco Boilers, Refo Ameco ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Ο λέβητας Refo είναι κατασκευασμένος από πιστοποιημένο χάλυβα λεβήτων και σωλήνα πάχους 6mm. Το κυκλικό του σχήμα είναι ένα καθαρό πλεονέκτημα, αφού σΆ αυτή την κατασκευή δεν υπάρχει τάση συγκόλλησης.Η θερμοκρασία λειτουργίας του λέβητα είναι πάνω από 71οC, εξαιτίας της χρήσης μίας by–pas θερμοστατικής βαλβίδας και μίας αντλίας στην γραμμή επιστροφής. Αυτή η διευθέτηση προστατεύει τον λέβητα από τη διάβρωση. Ταυτόχρονα, επιτυγχάνεται μία τέλεια καύση χωρίς απώλειες θερμότητας. Συνολικά είναι ένας λέβητας με μεγάλη διάρκεια ζωής και το μικρότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Κύριες εφαρμογές του λέβητα
- Ζεστό νερό χρήσης
- Θέρμανση κτιρίων
- Ενεργειακή αναβάθμιση
- Θέρμανση πισίνας
- Θέρμανση πράσινων κτιρίων
- Θερμοκήπια – Ξηραντήρια
Αντλίες θερμότητας Carrier-Toshiba
Οι αντλίες θερμότητας αέρας-νερού και νερού-νερού μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τύπους εσωτερικών μονάδων όπως θερμαντικά σώματα (καλοριφέρ), ενδοδαπέδιο δίκτυο και τερματικές μονάδες νερού (fan coils) καλύπτοντας τις ανάγκες σε παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.
Η εγκατάσταση των αντλιών θερμότητας γίνεται γρήγορα και εύκολα.
Η χρήση της τεχνολογίας μεταβλητών στροφών (inverter) επιτρέπει την ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας καθώς αυξάνει βαθμιαία την ισχύ που απαιτείται για να επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία.
Σε υπάρχουσες κατοικίες, που έχουν ήδη εγκατεστημένο λέβητα αερίου ή πετρελαίου, οι αντλίες θερμότητας μπορούν να συνδυαστούν με το υπάρχον σύστημα θέρμανσης και να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης καθΆ όλη την διάρκεια του χρόνου. Οι αντλίες θερμότητας Carrier-Toshiba μπορούν να έχουν διάρκεια ζωής πάνω από τα 20 έτη σε άριστη λειτουργία.
Ηλιακοί θερμοσίφωνες-ενεργειακά ηλιακά συστήματα Sonne Action
Η ΗΜΤ έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα περιβάλλοντος έχει επιλέξει τους κορυφαίους ηλιακούς Θερμοσίφωνες Sonne Aktion που έχουν ως πρώτη ύλη για την κατασκευή τους τον χαλκό.
Η αρχή λειτουργίας του είναι απλή και βασίζεται στο γεγονός ότι το νερό που θερμαίνεται στο συλλέκτη διαστέλλεται και γίνεται ελαφρύτερο από το χαμηλότερης θερμοκρασίας νερό της δεξαμενής. Αυτή η διαφορά πυκνότητας του νερού έχει ως αποτέλεσμα τη φυσική κυκλοφορία του μέσου του συλλέκτη και τη μεταφορά του θερμού νερού στην αποθηκευτική δεξαμενή. Την ίδια στιγμή το κρύο νερό της δεξαμενής ωθείται προς το συλλέκτη.
Μια άλλη εφαρμογή που έχει εξαπλωθεί στην Ευρωπαϊκή αγορά είναι ο συνδυασμός παραγωγής ζεστού νερού χρήσης και θέρμανσης χώρων με ενεργητικά ηλιακά συστήματα.
HMT
Διεύθυνση: ΜΕΝΕΛΑΟΥ 75, 17672 ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Site: www.hmtechniki.com, www.bioenan.com