Θερμοπομποί αλουμινίου ECD της HJM
Διαβάστηκε από 1867 αναγνώστες -
Oι θερμοπομποί αλουμινίου ECD της HJM Ισπανίας φέρνουν μία νέα αντίληψη στη θέρμανση, προσφέροντας καλαίσθητα panels αλουμινίου με θερμικό υγρό εξασφαλίζοντας ποιοτική θέρμανση και οικονομία χρήσης.
Με την ενσωμάτωση ψηφιακού χρονο-θερμοστάτη μπορεί να καθορίζεται με ακρίβεια τόσο η επιθυμητή θερμοκρασία όσο και τα χρονοδιαστήματα λειτουργίας της κάθε συσκευής με τρόπο που να εξασφαλίζεται τόσο η θαλπωρή και η άνεση διαβίωσης στο χώρο όσο και η οικονομική χρήση.
Ο συνδυασμός χρήσης αλουμινίου με θερμικά αδρανές υγρό στο εσωτερικό τους, διατηρούν τον θερμποπομπό ζεστό ακόμα και όταν είναι εκτός λειτουργίας εξασφαλίζοντας την υψηλή θερμική απόδοση της συσκευής.
Ο τρόπος εγκατάστασης είναι πολύ απλός. Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής των θερμοπομπών καθώς και τα αυστηρά πρότυπα ελέγχου που εφαρμόζονται απο την HJM στο στάδιο παραγωγής υποστηρίζονται επιπλέον από 2 χρόνια για τα ηλεκτρικά μέρη και 10 χρόνια εγγύηση για τα θερμαντικά στοιχεία αλουμινίου της συσκευής.
Η εισαγωγή και διάθεση των θερμοπομπών ΗJM Iσπανίας γίνεται στην Ελλάδα από την εταιρεία Ν.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ Α.Ε. , www.papachristou.com , τηλ. 210 9227780
ΓΕΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ
Ν.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ Α.Ε.
Λεοντίου 9α (Λ.Συγγρού 111)
11745 ΑΘΗΝΑ
Tηλ. 210 9227780 fax 210 9226907