Ιαπωνία: ReneSola και Silicon Bank υπέγραψαν για 12MW

Η ReneSola ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη γιαπωνέζικη Silicon Bank για την παροχή 12MW φ/β μονάδων, υπαινισσόμενη παράλληλα την πιθανότητα περαιτέρω συμφωνίας 20MW στο εγγύς μέλλον.

 

Η αρχική παραγγελία αφορούσε 48.000 μονοκρυσταλλικές μονάδες με ημερομηνία παράδοσης το Σεπτέμβριο, τις οποίες η Silicon Bank θα χρησιμοποιήσει για μια σειρά έργων σε ταράτσες και έδαφος.

 «Αυτή η συμφωνία αντικατοπτρίζει τη σταθερή ανάπτυξη της εταιρείας στην αγορά ηλιακής ενέργειας της Ιαπωνίας, η οποία αναμένεται να γίνει η τρίτη μεγαλύτερη αγορά μας, μετά τις ΗΠΑ και την Ευρώπη», δήλωσε ο Xianshou Li.

 Η ReneSola προτίθεται να πληθύνει τις δραστηριότητές της με τη Silicon Bank, καθώς και να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της στις αναδυόμενες αγορές της ηλιακής ενέργειας. Η εταιρεία αναβαθμίστηκε πρόσφατα σε κατάσταση "Tier 1" στο έγκυρο σύστημα μέτρησης Bloomberg New Energy Finance (BNEF).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ