Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για εξωτερικούς συνεργάτες συντήρησης

Η Fronius διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη στις 28 & 29 Μαρτίου το επιτυχημένο πρόγραμμα τεχνικής εκπαίδευσης Fronius Service Partner Qualification Training.

 

Με το πρόγραμμα αυτό δίνει τη δυνατότητα σε εταιρείες και εγκαταστάτες φωτοβολταϊκών συστημάτων να αναλαμβάνουν τη συντήρηση και την επιδιόρθωση όλων των αντιστροφέων, αποκομίζοντας το αντίστοιχο προκαθορισμένο οικονομικό όφελος για την εργασία τους, σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπογράφουν με τη Fronius.

Σε μια περίοδο που η αβεβαιότητα σχετικά με το μέλλον της υλοποίησης νέων εγκαταστάσεων κυριαρχεί, η επένδυση σε προϊόντα και υπηρεσίες της Fronius μπορεί να αποφέρει σε κάθε συνεργάτη ένα επιπλέον όφελος απΆ τη μελλοντική συντήρηση.

Ο Fronius Service Partner έχει τη δυνατότητα να προβεί σε επιτόπου αντικατάσταση του προβληματικού εξαρτήματος του μετατροπέα και όχι ολόκληρου του μετατροπέα. Έτσι είναι σε θέση να παρέχει στους πελάτες του την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και να αποκτήσει σαφές πλεονέκτημα απέναντι στους ανταγωνιστές του.

Το σεμινάριο είναι υποχρεωτικά διήμερο, με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων δώδεκα, γιΆ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τον τόπο και τις ώρες διεξαγωγής, το κόστος συμμετοχής αλλά και το περιεχόμενο της εκπαίδευσης μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.fronius.com/en/pv-trainings  ή να επικοινωνήσετε στο 2310-913544 καθώς και στο [email protected].

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ