BAXIMUS-ENGAIA κέρδισε την 1η θέση σε 3 ιστιοπλοικούς αγώνες
το BAXIMUS – ENGAIA κέρδισε την 1η θέση στους 3 μεγαλύτερους ιστιοπλοϊκούς αγώνες του 2012. Συγκεκριμένα, κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία IRC και ORCi στη Δ.Ιστ. Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου 2012.
Στη συνέχεια παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες κατάφερε να έχει σταθερή παρουσία στις πρώτες θέσεις κατακτώντας και την πρωτιά στην κατηγορία IRC στην Aegean Regatta 2012. Η μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε με την 1η θέση στην κατηγορία IRC στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής Θάλασσας 2012.
Ο κ. Αλέξανδρος Γιάννης Διευθύνων Σύμβουλος της ENGAIA τονίζει χαρακτηριστικά: «H εταιρία μας αποφάσισε να στηρίξει τη σχολή στα πλαίσια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, υποστηρίζοντας ότι η ιστιοπλοΐα είναι ένα από τα ωραιότερα αθλήματα καθώς συνδυάζει τη γοητεία της θάλασσας, με την ομαδικότητα και τις ικανότητες των αθλητών».
Ο κ. Θανάσης Μπαξεβάνης, υπεύθυνος εκπαίδευσης της σχολής «Θανάσης Μπαξεβάνης – Blue Aegean Sailing School» σημειώνει: «Η στήριξη της ENGAIA από την πρώτη στιγμή έδωσε άλλη πνοή και αέρα στο BAXIMUS – ENGAIA. Ήμασταν σίγουροι από την αρχή της προετοιμασίας μας, πως με πολλή προπόνηση και σκληρή δουλειά από όλους θα είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα και από ότι φαίνεται δικαιωθήκαμε»!