H DTS HELLAS S.A. στην έκθεση ECOTEC

Για ακόμη μία χρονιά η εταιρία DTS HELLAS S.A. δίνει δυναμικό παρόν στην 5η Διεθνή έκθεση ECOTEC. Εκεί θα παρουσιάσει και το νέο σύστημα DTS MR-SD-33000 PHE «PHENOMENON».

 
Με την ευκαιρία αυτή, η DTS πρόκειται να παρουσιάσει ένα ακόμη νέο μοντέλο, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για να ανταποκριθεί σε ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως αυτά που συμβαίνουν στην Καραϊβική για κοινοπρακτικό έργο Ισχύς των 50 MW, αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνεμοι είναι κατηγορίας 4 (από 210km/h έως 249km/h). Το νέο αυτό επίτευγμα παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Έκθεση ECOTEC 2012 στον εξωτερικό χώρο. Πρόκειται για το DTS MR-SD-33000 PHE (PHENOMENON).

Επισκεφθείτε το περίπτερό μας Ζ3, αίθουσα 5

Σας περιμένουμε να συζητήσουμε όλες τις εξελίξεις στον χώρο των ΑΠΕ, να παρουσιάσουμε νέα προϊόντα και υπηρεσίες και φυσικά να δείτε ζωντανά τα DTS συστήματα ιχνηλάτησης (PV tracking systems).

H «Ecotec 2012-Τεχνολογίες περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα» πραγματοποιείται στο Expo Athens, Ανθούσα Αττικής.

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι:
Πέμπτη 15 Μαρτίου: 12:00 – 20:00
Παρασκευή 16 Μαρτίου: 12:00 – 20:00
Σάββατο 17 Μαρτίου: 10:00 – 20:00
Κυριακή 18 Μαρτίου: 10:00 – 20:00

Σας υπενθυμίζουμε τέλος πως η είσοδος τόσο στην έκθεση όσο και στις παράλληλες εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ