Η Conergy συνδέει φωτοβολταϊκό 5.3MW στο δίκτυο

Ένα ακόμη ηλιακό πάρκο, εξοπλισμένο με προϊόντα Conergy, έχει συνδεθεί με το δίκτυο στη νότια Ισπανία. Η εγκατάσταση έγινε σε μια έκταση περίπου 36 εκταρίων κοντά στην πόλη της Mazarrón στην περιφέρεια της Μούρθια.

 
Οι δύο τοπικοί εταίροι, Conergy Valfortec και Solaer, είναι οι ανάδοχοι του συστήματος. Τώρα, πάνω από 22.000 μονάδες, σε πάνω από 50 χιλιόμετρα, συστημάτων τοποθέτησης Conergy SolarLinea, παράγουν καθαρή ενέργεια στην περιοχή. Αυτή η ενέργεια διοχετεύεται στο ισπανικό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας, με πάνω από 380 μετατροπείς Conergy IPG Τ.

Πρόκειται για το πλήρες πακέτο που έδωσε στην Conergy το συμβόλαιο: «Για μας, ως ειδικοί στην ηλιακή ενέργεια, βελτιστοποιημένα ολοκληρωμένες λύσεις, ποιότητα και αξιόπιστες εγγυήσεις, αποτελούν το απόλυτο πακέτο. Η Conergy προσφέρει την ηλιακή τεχνολογία που συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά σε όλη τη γκάμα των προϊόντων της, αλλά και στις υπηρεσίες που προσφέρει και ιδιαίτερα στις εγγυήσεις», λέει ο Fidel Roig, Διευθύνων Σύμβουλος της Valfortec. Ο Ignacio Arganza, Διευθύνων Σύμβουλος της Solaer, προσθέτει: «Έχουμε εγκαταστήσει στοιχεία Conergy, με συνολική ισχύ άνω των 20 MW, ήδη από το 2009 και είμαστε πλήρως πεπεισμένοι.Τα προϊόντα αυτά προσφέρουν υψηλές αποδόσεις, είναι εύκολο να τα ρυθμίσετε και να εγκαταστήσετε. Και η Conergy παρέχει πρώτης κατηγορίας τεχνική υποστήριξη».

Με σχεδόν 2.800 ώρες ηλιοφάνειας το χρόνο και το επίπεδο ακτινοβολίας να υπερβαίνει τις 1.700 ώρες κιλοβατώρες ανά τετραγωνικό μέτρο, η νότια Ισπανία αντιπροσωπεύει μια εξαιρετικά ελκυστική τοποθεσία για ηλιακές μονάδες. Το νέο πάρκο θα δημιουργήσει πάνω από 8,1GWh καθαρής ενέργειας ετησίως, ποσό που αρκεί για την κάλυψη 2.700 νοικοκυριών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ