«Πράσινη» συμφωνία της Ελλήνιος Ενεργειακή και Κωτσόβολος

Διαβάστηκε από 1482 αναγνώστες -

Η συμφωνία των δύο εταιρειών αφορά στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα των οικιακών και επαγγελματικών φωτοβολταϊκών συστημάτων στους πελάτες της Κωτσόβολος.

 
Η νέα αυτή συνεργασία της Ελλήνιος Ενεργειακή Α.Ε.Β.Ε. και της Κωτσόβολος Dixons South-East Europe βασίστηκε στους κοινούς στόχους των δυο εταιριών που είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη αλλά και η υποστήριξη ενεργειών που κάνουν το περιβάλλον μας καλύτερο. Η εταιρία Κωτσόβολος ξεκίνησε πρώτη τον Απρίλιο του 2008 την ανακύκλωση των παλαιών και ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών ενώ σε συνδυασμό με άλλα τακτικά προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης έχει καταφέρει να αποσπάσει τιμητικές διακρίσεις για τη συνεισφορά της στην κοινωνία και το περιβάλλον. Ο τομέας της πράσινης ενέργειας είναι πολύ σημαντικός για την εταιρία η οποία προχωρά σε μια συνεργασία που πληροί τα υψηλά ποιοτικά της κριτήρια και ενισχύει τη συνεχή προσπάθεια της για καλή εξυπηρέτηση των πελατών της και δημιουργία σχέσεων ζωής μαζί τους.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κωτσόβολος κ. Chris Matthews και η κ. Μάρω Μπάνάκου Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ελλήνιος Ενεργειακή υπογράμμισαν πως πρόκειται για μια πολύ σημαντική συνεργασία που θα συνδυάσει την κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης της Κωτσόβολος με τη μοναδική τεχνογνωσία και ειδίκευση της Ελλήνιος Ενεργειακή στον τομέα των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ