Προσλήψεις στον τομέα ηλεκτρικών οχημάτων της Porsche

Διαβάστηκε από 1610 αναγνώστες -

Μέχρι το τέλος της δεκαετία, η Porsche αναμένεται να έχει υλοποιήσει το πλάνο Mission E, για τα ηλεκτρικά μοντέλα της και στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να προβεί σε 1.400 προσλήψεις.

 
Στο στάδιο της υλοποίησης φαίνεται ότι έχει αρχίσει να μπαίνει ο σχεδιασμός της αυτοκινητοβιομηχανίας Porsche για τον τομέα της ηλεκτροκίνησης, ο οποίος και είχε παρουσιαστεί στην έκθεση IAA 2015, με τον τίτλο «Mission E».
Πρόκειται για ένα πλάνο που περιλαμβάνει την κατασκευή ενός σπορ αυτοκινήτου, το οποίο και θα λειτουργεί αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος και μπαταρίες φόρτισης.
Πιο συγκεκριμένα, θα διαθέτει δύο σύγχρονους κινητήρες με ισχύ 400 kW και βεληνεκές 500 χλμ, αλλά και τη δυνατότητα να φορτίζει ταχύτατα. Χρησιμοποιώντας ειδικό φορτιστή Porsche Turbo, ο οποίος διπλασιάζει την τάση σε 800 βολτ, η μπαταρία του θα μπορεί να φορτιστεί στο 80% της ικανότητας της, μέσα σε μόλις 15 λεπτά, σύμφωνα με την ίδια την Porsche.

Με βάση το πλάνο της εταιρείας δε, τα νέα μοντέλα αναμένεται να είναι έτοιμα για την αγορά στο τέλος της τρέχουσας 10ετίας και για το λόγο αυτό, έχει ήδη γνωστοποιηθεί η πρόθεση για προσλήψεις 1.400 εργαζομένων, στις εγκαταστάσεις της Porsche στο Zuffenhausen, με παράλληλες επενδύσεις περίπου 700 εκατ. ευρώ, για την ολοκλήρωση της… αποστολής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ