Πέμπτη 2 Ιουνίου η νέα κλήρωση

Διαβάστηκε από 2141 αναγνώστες -

Η ώρα για το… κερασάκι στην «τούρτα», των 5 χρόνων του περιοδικού «Πράσινο Σπίτι & Κτίριο» έφθασε, με τα τελευταία 5 δώρα του διαγωνισμού, να αναζητούν τον επόμενο τυχερό. Πάρτε μέρος στην 5η και τελευταία κλήρωση, με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

 
Το περιοδικό «Πράσινο Σπίτι & Κτίριο», έκλεισε τα 5 του χρόνια και εδώ και ένα μήνα, το γιορτάζει μοιράζοντας «πλούσια», αλλά και «πράσινα» δώρα, στους αναγνώστες τους. Ήδη 20 τυχεροί έχουν κερδίσει 15 δώρα σημαντικής αξίας, προσφορά των συνεργατών του περιοδικού, όμως τα καλύτερα έρχονται! Από σήμερα, βρίσκεται τον «αέρα» και το συμβολικό 5ο και τελευταίο μέρος του διαγωνισμού, με 5 νέα δώρα, να ετοιμάζονται να γίνουν δικά σας, στις 2 Ιουνίου. Μη χάσετε την ευκαιρία.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ!

Τα 5 δώρα της νέα κλήρωσης, είναι τα εξής:

1. Eβδομαδιαίος προγραμματιζόμενος θερμοστάτης Hager ΕΚ520 / Έκδοση evolution Προτεινόμενη λιανική τιμή: 109,24 ευρώ, Προσφορά της εταιρείας HAGER HELLAS.

Βελτιώνει την απόδοση της θέρμανσης, βελτιστοποιεί την διαχείριση της κατανάλωσης και αυξάνει την άνεση του χρήστη, εξασφαλίζοντας σημαντική εξοικονόμηση στην ενέργεια. Ιδανική λύση για νέες όσο και για υφισταμένες εγκαταστάσεις.

Πλεονεκτήματα:

• αυτόματη προσαρμογή στα δεδομένα του χώρου εγκατάστασης μέσω έξυπνου λογισμικού (PID)
• μέγιστη απόδοση και ευκολία στην χρήση

Λειτουργίες:

• 4 επίπεδα επιθυμητής θερμοκρασίας
• 3 προκαθορισμένα προγράμματα + 1 ελεύθερο
• έλεγχος θέρμανσης / ψύξης
• φωτιζόμενη οθόνη
• πρόγραμμα μακράς απουσίας
• δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου μέσω τηλεφώνου
• αντιπαγετική προστασία

www.hager.gr

2. Ανιχνευτής Κίνησης Argus -Εξωτερικού Χώρου 120ο και επιπλέον 2 έξτρα δώρα Δεματικά Rapstrap & Στεγανή Επίτοιχη Πρίζα Mureva, Προσφορά της εταιρείας SCHNEIDER ELECTRIC.

Ο ανιχνευτής κίνησης Argus δίνει τη δυνατότητα ανίχνευσης κίνησης σε γωνία 120º και εμβέλεια έως και 12m. Η τοποθέτηση μπορεί να γίνει είτε σε επίπεδο τοίχο ή ακόμα και σε γωνία χάρη στην έξυπνη σχεδίασή του.

Τα ευέλικτα και καινοτόμα δεματικά Rapstrap μπορούν να βρουν πολλαπλές εφαρμογές στο σπίτι, στον κήπο και στο γραφείο. Ο μοναδικός σχεδιασμός του, επιτρέπει στο Rapstrap να λυθεί εύκολα και να επαναχρησιμοποιηθεί. Εφαρμόζεται με ασφάλεια χωρίς να προκαλεί φθορές ακόμα και στις πιο ευαίσθητες επιφάνειες.

Η στεγανή πρίζα της σειράς Mureva από την Schneider Electric αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη επιλογή για τους εξωτερικούς σας χώρους. Χρησιμοποιήστε την στον κήπο ή στην βεράντα σας χωρίς να ανησυχείτε για βροχές και υγρασία.

www.schneider-electric.com

3. MLS iQTab ATLAS – Το ελληνικό tablet, Προσφορά της εταιρείας ΑUΤΟ ΤRITH A.E.

Και tablet και πλοηγός! Ένα μοντέλο που εντυπωσιάζει τόσο με τις δυνατότητες, όσο και με την εμφάνισή του, αφού συνδυάζει υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής, καινοτόμες λειτουργίες, αξιοπιστία και μοναδικό στυλ.

Προσφέρει μοναδική εμπειρία πλοήγησης σε οθόνη 7” με το MLS Destinator Talk&Drive για να μη χάνεσαι ποτέ! Αυτό το λεπτό και ελαφρύ tablet σας επιτρέπει πραγματικά να περηφανευτείς για το στυλ σου!

Το MLSiQTab Atlas® μπορεί να σε συνοδεύει παντού! Πολύ ελαφρύ (268γραμ), λεπτό (μόλις 9 χιλ), με οθόνη αφής IPS 600x1024 7 ίντσες, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz, με μνήμη 8GB, 1 MP μπροστινή κάμερα και 5 MP πίσω κάμερα για φανταστικές φωτογραφίες και με μπαταρία τύπου Li-Ion 2700mAh.

www.4green.gr

4. Δωρεάν ρεύμα από τον ήλιο και δώρο η Μελέτη εγκατάστασης φωτοβολταϊκού συστήματος net metering μέχρι 10 kWp, Προσφορά της εταιρείας ΣΕΝΕΡΣ Μ. ΕΠΕ (για το νομό Αττικής).

Στην τεχνικοοικονομική μελέτη αναλύεται το κόστος του εξοπλισμού και των εργασιών αλλά και τα οικονομικά οφέλη από την εγκατάσταση του συστήματος για ενεργειακό συμψηφισμό (net metering).

www.seners.gr

5. ΔΩΡΕΑΝ ετήσια συνδρομή για το κορυφαίο περιοδικό του κλάδου της Ενέργειας και της Εξοικονόμησης «Πράσινο Σπίτι & Κτίριο», Προσφορά της εταιρείας ΑUΤΟ ΤRITH A.E.

Έντεκα μηνιαία τεύχη του «Πράσινο Σπίτι & Κτίριο», με όλα τα νέα για την ενέργεια και προτάσεις για περιορισμό των εξόδων και εξοικονόμηση, τα προϊόντα της αγοράς, τις νέες τεχνολογίες αιχμής και «έξυπνες» λύσεις κάθε είδους.

Δωρεάν στο σπίτι σας για έναν ολόκληρο χρόνο.

www.4green.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ