Οι νικητές της τρίτης κλήρωσης

Διαβάστηκε από 1487 αναγνώστες -

Το περιοδικό «Πράσινο Σπίτι και Κτίριο» γιορτάζει τα 5 χρόνια και προσφέρει από 5 δώρα για 5 εβδομάδες. Ολοκληρώθηκε και το τρίτο μέρος, με την ανακοίνωση των νικητών της τρίτης κλήρωσης.

 
Με τον τέταρτο γύρο του διαγωνισμού να βρίσκεται ήδη στον «αέρα» και ενόψει της επόμενης κλήρωσης στις 26 Μαΐου, ας δούμε και τους νικητές της τρίτης κλήρωσης.
Τα νέα 5 δώρα λοιπόν, κληρώθηκαν ως εξής:

  • Ο κύριος Μανώλης Αγγελάκης, κέρδισε στη σημερινή κλήρωση του διαγωνισμού, ένα Σύστημα devolo dLAN® 1200+ WiFi ac Starter Kit αξίας 189 ευρώ, Προσφορά της εταιρείας DEVELO ΕΛΛΑΣ.

  • Η κυρία Τέρψη Φαναράκη, κέρδισε στη σημερινή κλήρωση του διαγωνισμού, έναν Ανιχνευτή Φωτεινότητας Argus και επιπλέον 2 έξτρα δώρα Δεματικά Rapstrap & Στεγανή Επίτοιχη Πρίζα Mureva, Προσφορά της εταιρείας SCHNEIDER ELECTRIC.

  • Ο κύριος Παναγιώτης Κουρουζελίδης, κέρδισε στη σημερινή κλήρωση του διαγωνισμού ένα «πακέτο» χρωμάτων Energy Save Roof (2 συσκευασίες των 9 λίτρων), Προσφορά της εταιρείας KRAFT PAINTS.

  • Ο κύριος Δημήτρης Δούζης, κέρδισε στη σημερινή κλήρωση του διαγωνισμού, ένα Συμβόλαιο Συντήρησης Οικιακού Φ/Β για 2 χρόνια αξίας 300 ευρώ, Προσφορά της εταιρείας PV MAINT.

  • Η κυρία Ελένη Ανδρικοπούλου, κέρδισε στη σημερινή κλήρωση του διαγωνισμού, μία ΔΩΡΕΑΝ ετήσια συνδρομή για το κορυφαίο περιοδικό του κλάδου της Ενέργειας και της Εξοικονόμησης, «Πράσινο Σπίτι & Κτίριο», Προσφορά της εταιρείας ΑUΤΟ ΤRITH A.E.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ