Πέμπτη 26 Μαΐου η τέταρτη κλήρωση

Διαβάστηκε από 1649 αναγνώστες -

Δώρα non stop από το περιοδικό «Πράσινο Σπίτι & Κτίριο», καθώς ο διαγωνισμός για τα 5 χρόνια του, συνεχίζεται με την 4 κλήρωση. Πάρτε μέρος, με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

 
Το περιοδικό «Πράσινο Σπίτι & Κτίριο», γιορτάζει τα 5 χρόνια και συνεχίζει να μοιράζει δώρα στους αναγνώστες του. Ήδη 15 τυχεροί κέρδισαν 15 δώρα σημαντικής αξίας, προσφορά των συνεργατών του περιοδικού, γεγονός όμως, που αποτελεί μόνο την αρχή. Ακολουθεί η τέταρτη κλήρωση, με 5 νέα δώρα, τα οποία και πρόκειται να γίνουν δικά σας, στις 26 Μαΐου. Μη χάσετε την ευκαιρία.

Τα 5 δώρα της νέα κλήρωσης, είναι τα εξής:


1. Η Coral Gas διαθέτει την πρωτοποριακή φιάλη υγραερίου GoGas, η οποία συνδέεται με ένα «κλικ», χωρίς κόπο και ταλαιπωρία. Με τις μοντέρνες συσκευές εστίασης, έχετε στο λεπτό μάτι μαγειρέματος, συσκευή BBQ, αξίας 99 ευρώ με δώρο τη φιάλη GoGas αξίας 43,90 ευρώ, Προσφορά της εταιρείας CORAL GAS.

Smart Grill: Μικρή μεταφερόμενη συσκευή μαγειρέματος που χάρη στο πλατό της από ειδικό υλικό μετατρέπεται αμέσως σε BBQ ψησίματος. Είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, ελαφριά και φορητή κι έτσι είναι ιδανική για μαγείρεμα τόσο στο σπίτι όσο και στην εξοχή ή στο camping. Ειναι εύκολη στο πλύσιμο καθώς μπαίνει άνετα και στο πλυντήριο πιάτων.

2. Φωτιστικό Ασφαλείας Exiway Easyled (με κουτί χωνευτής τοποθέτησης) και επιπλεόν 2 έξτρα δώρα Δεματικά Rapstrap & Στεγανή Επίτοιχη Πρίζα Mureva, Προσφορά της εταιρείας SCHNEIDER ELECTRIC.

Το φωτιστικό ασφαλείας Exiway Easyled της Schneider Electric δίνει αυτονομία φωτεινότητας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος έως και 1,5 ώρα. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και το λεπτό του προφίλ το καθιστούν ιδανικό για οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο.
Τα ευέλικτα και καινοτόμα δεματικά Rapstrap μπορούν να βρουν πολλαπλές εφαρμογές στο σπίτι, στον κήπο και στο γραφείο. Ο μοναδικός σχεδιασμός του, επιτρέπει στο Rapstrap να λυθεί εύκολα και να επαναχρησιμοποιηθεί. Εφαρμόζεται με ασφάλεια χωρίς να προκαλεί φθορές ακόμα και στις πιο ευαίσθητες επιφάνειες.
Η στεγανή πρίζα της σειράς Mureva από την Schneider Electric αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη επιλογή για τους εξωτερικούς σας χώρους. Χρησιμοποιήστε την στον κήπο ή στην βεράντα σας χωρίς να ανησυχείτε για βροχές και υγρασία.

www.schneider-electric.com
3. Υποβρύχια αντλία αποστράγγισης TMW32/8 αξίας 223 ευρώ, Προσφορά της εταιρείας WILO HELLAS ABEE.

Υποβρύχια μονοφασική (1-230 V, 50 Hz) αντλία ομβρίων από συνθετικό υλικό με πλωτηροδιακόπτη, 3m καλώδιο με φις σούκο, ενσωματωμένη βαλβίδα αντεπιστροφής κι ελεύθερο πέρασμα στερεών 10mm. 

4. Κέντρο ελέγχου συσκευών RM Pro. αξίας 59,99 ευρώ, Προσφορά της εταιρείας EFERGY HELLAS I.K.E.

Ξεχάστε πλέον όλα τα τηλεχειριστήρια που έχετε στο σπίτι σας. Το κέντρο ελέγχου συσκευών RM Pro χρησιμοποιεί τη τελευταία τεχνολογία υπέρυθρων και ασύρματων δικτύων επικοινωνίας ελέγχου των συσκευών σας μέσα από το κινητό σας. 
Η εφαρμογή για έξυπνα κινητά είναι εμπλουτισμένη με πληροφορίες λειτουργίας πάνω από 80.000 συσκευών, ώστε να σας προσφέρει το πλήρη και απόλυτο έλεγχο κάθε σας συσκευής μέσα από μία μόνο εφαρμογή. 
Αποκτήστε σήμερα τον έλεγχο λειτουργίας των συσκευών σας, όπως του κλιματιστικού, φωτισμού, TV, αποκωδικοποιητή και άλλων συσκευών ασύρματης ή υπέρυθρης (IR) λειτουργίας. 

5. Mελέτη Ενεργειακής Αναβάθμισης οικίας (Π.Ε.Α.) αξίας 250 ευρώ, Προσφορά της εταιρείας ECO FRIENDLY SOLUTIONS.

Aφορά σε κατοικία 125 m2 στην Αθήνα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ