Πέμπτη 19 Μαΐου η τρίτη κλήρωση

Διαβάστηκε από 1457 αναγνώστες -

Δεν έχουν…. τελειωμό τα δώρα που προσφέρει στους αναγνώστες του, το περιοδικό «Πράσινο Σπίτι & Κτίριο». Πάρτε μέρος στο τρίτο μέρος του διαγωνισμού, με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

 
Το ορόσημο των 5 ετών για το περιοδικό «Πράσινο Σπίτι & Κτίριο», συνεχίζει να γιορτάζεται, με κερδισμένους τους αναγνώστες του. Οι δύο πρώτες κληρώσεις μοίρασαν 10 σημαντικότατα δώρα σε 10 τυχερούς, όμως τα καλύτερα έρχονται! Η τρίτη κλήρωση είναι προ των πυλών και 5 νέα δώρα, πρόκειται να γίνουν δικά σας, στις 19 Μαΐου. Μη χάσετε την ευκαιρία.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ!

Τα 5 δώρα της νέα κλήρωσης, προσφορά των συνεργατών του περιοδικού, είναι τα εξής:
1. Σύστημα devolo dLAN® 1200+ WiFi ac Starter Kit αξίας 189 ευρώ, Προσφορά της εταιρείας DEVELO ΕΛΛΑΣ.

Το dLAN® 1200+ WiFi ac της Devolo είναι η νέα γενιά Powerline σε ταχύτητες Gigabit. Οι φορητές συσκευές όπως smartphone, tablet και φορητοί υπολογιστές μπορούν να χρησιμοποιούν το πλήρες εύρος ζώνης της σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Δύο θύρες Gigabit LAN είναι στη διάθεσή σας για επιπλέον τερματικές συσκευές, ενώ χάρη στην ενσωματωμένη πρίζα, με φίλτρο δικτύου και σύστημα ασφαλείας για τα παιδιά, θα μπορείτε πλέον να αξιοποιήσετε όλες τις πρίζες στον χώρο σας.
Τόσο η μεταφορά δεδομένων μέσω του δικτύου ρεύματος (χάρη στην τεχνολογία MIMO με έως και 1,2 Gigabit το δευτερόλεπτο), όσο και η ασύρματη επικοινωνία μέσω WiFi ac (ταυτόχρονα στα 2,4 και 5 GHz) πληρούν τα πιο σύγχρονα πρότυπα. dLAN® 1200+ WiFi ac - WIFI παντού!

www.devolo.com
2. Ανιχνευτής Φωτεινότητας Argus και επιπλέον 2 έξτρα δώρα Δεματικά Rapstrap & Στεγανή Επίτοιχη Πρίζα Mureva, Προσφορά της εταιρείας SCHNEIDER ELECTRIC.

Ο ανιχνευτής φωτεινότητας Argus δίνει τη δυνατότητα αυτόματου ελέγχου του εξωτερικού φωτισμού σας ανάλογα με το επίπεδο φωτεινότητας της ημέρας/νύχτας και όχι της ώρας.Τα ευέλικτα και καινοτόμα δεματικά Rapstrap μπορούν να βρουν πολλαπλές εφαρμογές στο σπίτι, στον κήπο και στο γραφείο. Ο μοναδικός σχεδιασμός του, επιτρέπει στο Rapstrap να λυθεί εύκολα και να επαναχρησιμοποιηθεί. Εφαρμόζεται με ασφάλεια χωρίς να προκαλεί φθορές ακόμα και στις πιο ευαίσθητες επιφάνειες. Η στεγανή πρίζα της σειράς Mureva από την Schneider Electric αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη επιλογή για τους εξωτερικούς σας χώρους. Χρησιμοποιήστε την στον κήπο ή στην βεράντα σας χωρίς να ανησυχείτε για βροχές και υγρασία.

www.schneider-electric.com

3. Τα χρώματα με… το όνομά τους! Energy Save Roof (2 συσκευασίες των 9 λίτρων), Προσφορά της εταιρείας KRAFT PAINTS.
Ενεργειακό πολυουρεθανικό μονωτικό για ταράτσες που εμποδίζει τη μεταφορά της θερμότητας από το εσωτερικό του κτιρίου προς το περιβάλλον, αυξάνοντας τη θερμική άνεση στους αντίστοιχους εσωτερικούς χώρους κάτω από την ταράτσα και μειώνοντας έτσι τις ενεργειακές απαιτήσεις για θέρμανση / ψύξη. Επίσης, δημιουργεί ένα ελαστικό αδιάβροχο φιλμ, που αποτρέπει την απορρόφηση νερού και αντέχει σε μεγάλο βαθμό και για μεγάλο χρονικό διάστημα στη συγκέντρωση νερού ή πάγου.

www.kraftpaints.gr
4. Συμβόλαιο Συντήρησης Οικιακού Φ/Β για 2 χρόνια αξίας 300 ευρώ, Προσφορά της εταιρείας PV MAINT.
Περιλαμβάνει 1 επίσκεψη το έτος από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, προσφέροντας Ηλεκτρομηχανολογικό έλεγχο, Θερμογράφηση Φ/Β Πλαισίων - Πινάκων και έλεγχο λειτουργίας Φ/Β Πλαισίων με ειδικό όργανο IV Test.

www.pvmaint.gr

5. ΔΩΡΕΑΝ ετήσια συνδρομή για το κορυφαίο περιοδικό του κλάδου της Ενέργειας και της Εξοικονόμησης, «Πράσινο Σπίτι & Κτίριο», Προσφορά της εταιρείας ΑUΤΟ ΤRITH A.E.
Έντεκα μηνιαία τεύχη του «Πράσινο Σπίτι & Κτίριο», με όλα τα νέα για την ενέργεια και προτάσεις για περιορισμό των εξόδων και εξοικονόμηση, τα προϊόντα της αγοράς, τις νέες τεχνολογίες αιχμής και «έξυπνες» λύσεις κάθε είδους.
Δωρεάν στο σπίτι σας για έναν ολόκληρο χρόνο.

www.4green.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ