Επαγγελματικές λύσεις LG στο «Παπαδοπούλειον»

Διαβάστηκε από 1069 αναγνώστες -

Η νεόκτιστη μονάδα ιατρικού τουρισμού και φροντίδας ηλικιωμένων εξοπλίζει τις εγκαταστάσεις της με προηγμένες λύσεις κλιματισμού VRF και ξενοδοχειακών τηλεοράσεων της LG.

 
Η LG Electronics (LG) συνεργάστηκε πρόσφατα με τον Οίκο Φιλοξενίας «Papadopoulion House of Hospitality», ο οποίος επέλεξε, τα συστήματα επαγγελματικού κλιματισμού VRF LG Multi V IV, θέλοντας να εξασφαλίσει μια ολοκληρωμένη λύση ψύξης και θέρμανσης και επαγγελματικές τηλεοράσεις ξενοδοχειακού τύπου για τον εξοπλισμό των δωματίων. Εξοπλισμένα με τους κορυφαίους συμπιεστές Inverter 4ης γενιάς Hi-Por, τα ολοκληρωμένα VRF συστήματα κλιματισμού της LG διαθέτουν ειδική πιστοποίηση ενεργειακής απόδοσης από τον Οργανισμό «Eurovent» και αποτελούν την ιδανική λύση για την ψύξη και τη θέρμανση επαγγελματικών χώρων, ενώ οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG διαθέτουν πλήθος εξειδικευμένων επαγγελματικών λειτουργιών για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών και επιλογών ψυχαγωγίας.
Τα εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά και η υψηλή αξιοπιστία των συστημάτων της LG έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην επιλογή τους από το «Παπαδοπούλειον» για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Οίκου στην Καλαμάτα. Ο Οίκος Φιλοξενίας «Papadopoulion House of Hospitality» για άτομα 3ης Ηλικίας & ΑμεΑ, βρίσκεται σε μία περιοχή ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς με απέραντη θέα στο Μεσσηνιακό κόλπο και μπορεί να φιλοξενήσει, για μικρή ή μεγάλη διάρκεια, επισκέπτες σε πολυτελή μονόκλινα ή δίκλινα δωμάτια, προσφέροντάς τους ταυτόχρονα ποικίλες ψυχαγωγικές, περιβαλλοντικές και πολιτισμικές δραστηριότητες.
Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου έργου, η LG ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων επαγγελματικού κλιματισμού LG Multi V IV, με 65 εσωτερικές μονάδες κλιματισμού τύπου ψευδοροφής για σύνδεση αεραγωγών υψηλής στατικής πίεσης (7-54 KBTU), οι οποίες συνδέονται με 7 εξωτερικές μονάδες VRF LG Multi V IV, ισχύος 8-20 hp, δύο εξωτερικές μονάδες Multi V Μini ισχύος 5 ίππων και δύο αντλίες θερμότητας Therma V Υψηλών Θερμοκρασιών. Επιπλέον, τοποθετήθηκαν 11 μονάδες εξαερισμού Eco V, καθώς και κεντρικό χειριστήριο με οθόνη αφής AC SMART με δυνατότητα ελέγχου έως 128 εσωτερικών μονάδων, αλλά και 29 επαγγελματικές τηλεοράσεις ξενοδοχειακού τύπου, 43 ιντσών της σειράς LX310C.
Η σειρά LG MULTI V IV αξιοποιεί κορυφαίες τεχνολογίες, οι οποίες συμβάλλουν σε σημαντική μείωση του συνολικού κόστους λειτουργίας της συσκευής. Ειδικότερα, τα προϊόντα της σειράς διαθέτουν πιστοποιημένη κατά Eurovent κορυφαία ενεργειακή απόδοση που εξασφαλίζει το χαμηλό κόστος λειτουργίας. Σύμφωνα με την πιστοποίηση Eurovent, οι μονάδες κλιματισμού VRF της LG πετυχαίνουν άριστες επιδόσεις, τόσο σε λειτουργία ψύξης, όσο και θέρμανσης. Ο υψηλότερος εποχιακός συντελεστής απόδοσης έως 7,9 (ESEER) και οι πιστοποιημένοι κατά Eurovent συντελεστές απόδοσης (έως 4.83 (EER) στην ψύξη και έως 5.32 (COP) στη θέρμανση) εξασφαλίζουν την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του κόστους λειτουργίας. Με δυνατότητα σύνδεσης έως και 64 εσωτερικών μονάδων υψηλής απόδοσης και χαμηλού θορύβου, τα συστήματα Multi V αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια πληθώρα διαφορετικών επαγγελματικών χώρων, συνδυάζοντας υψηλή απόδοση ενέργειας και κομψό σχεδιασμό. Παράλληλα, λόγω της αυξημένης αντοχής τους, ελαχιστοποιούνται τα κόστη συντήρησης και οι δαπάνες για επισκευές ή αντικατάσταση.
Oι μονάδες Therma V Υψηλών θερμοκρασιών αποτελούν ολοκληρωμένες και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις παραγωγής ζεστού νερού, προσφέροντας τη δυνατότητα απευθείας τροφοδότησης καλοριφέρ ή παραγωγής ζεστού νερού χρήσης. Διαθέτουν σημαντικά μεγαλύτερο συντελεστή απόδοσης από τις συμβατικές λύσεις θέρμανσης καθώς η παραγωγή του ζεστού νερού δεν γίνεται με καύση ή πυράκτωση αλλά με χρήση ηλεκτρικής και ανανεώσιμης ενέργειας.
Επίσης, τα συστήματα Multi V Mini μπορούν να συνδεθούν με πολλαπλές εσωτερικές μονάδες διαφορετικών τύπων & αποδόσεων, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες κατοικιών/ γραφείων και μικρών επαγγελματικών χώρων, ενώ το μεγάλο διαθέσιμο μέγιστο μήκος σωληνώσεων (έως και 300 μέτρα) και η διαθέσιμη μέγιστη υψομετρική διαφορά (έως και 50 μέτρα) εξασφαλίζει την τοποθέτηση ανεξάρτητα από τη δομή της εγκατάστασης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εσωτερικές μονάδες κλιματισμού τύπου ψευδοροφής, για σύνδεση αεραγωγών υψηλής στατικής πίεσης, είναι ειδικά σχεδιασμένες για σύνδεση με εκτεταμένο δίκτυο αεραγωγών, διατηρώντας παράλληλα το θόρυβο σε χαμηλό επίπεδο. Ακόμη ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου, μπορούν να ελεγχθούν πολλαπλές μονάδες με ένα χειριστήριο ή περισσότερα χειριστήρια να συνδεθούν σε μία μονάδα. Επιπλέον, η διαθέσιμη στατική πίεση μπορεί να αυξηθεί ή να ελαττωθεί, διατηρώντας το θόρυβο σε επιθυμητά επίπεδα και την παροχή του αέρα σταθερή, ανεξάρτητα από το συνδεδεμένο δίκτυο αεραγωγών.
Οι μονάδες εξαερισμού LG Eco V, για εξαερισμό με ανάκτηση θερμότητας παροχής 350~2000 m3/h, διασφαλίζουν απόδοση και άνεση, χάρη στον αποδοτικό εναλλάκτη θερμότητας, που διαθέτουν, ο οποίος απορροφά θερμότητα από τον απορριπτόμενο εσωτερικό αέρα και την αποδίδει στον εισερχόμενο νωπό αέρα, χωρίς να αναμιγνύονται οι ροές. Επίσης, μπορούν να συνδεθούν με την εσωτερική μονάδα κλιματισμού MULTI V, ώστε να λειτουργούν ταυτόχρονα, με δυνατότητα και αυτόνομης λειτουργίας, σε σύνδεση με απλό τηλεχειριστήριο. Με την εισαγωγή κωδικών στο συνδεδεμένο χειριστήριο μίας μονάδας ECO V, η διαθέσιμη στατική πίεση μπορεί να αυξηθεί ή να ελαττωθεί, διατηρώντας το θόρυβο σε επιθυμητά επίπεδα και ταυτόχρονα την παροχή του αέρα σταθερή, ανεξάρτητα από το συνδεδεμένο δίκτυο αεραγωγών.
Οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG διαθέτουν πάνελ τεχνολογίας IPS, για μοναδική ευκρίνεια και φωτεινότητα και μεταξύ άλλων, δυνατότητα προσωποποιημένων μηνυμάτων, διαμόρφωσης λίστας καναλιών, αλλά και λειτουργία USB Cloning που επιτρέπει την εξοικονόμηση χρόνου, αφού αντιγράφονται αυτόματα οι κατάλληλες ρυθμίσεις σε όλες τις συσκευές τηλεοράσεων που χρησιμοποιούνται, γρήγορα και εύκολα. Επιπλέον, με την ενεργοποίηση του Hotel mode, αποτρέπεται η μη ενδεδειγμένη χρήση της συσκευής (π.χ. πολύ υψηλή ένταση ήχου).
Ο κ. Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η LG και το τμήμα Business Solutions εξειδικεύεται σε ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις για κάθε είδος επιχείρησης. Η νέα μας συνεργασία, με τον Οίκο Φιλοξενίας ατόμων τρίτης ηλικίας, «Παπαδοπούλειον», αποδεικνύει για άλλη μία φορά την αξιοπιστία, την τεχνογνωσία και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. H μελέτη και η εγκατάσταση τόσο των ξενοδοχειακών τηλεοράσεων όσο και του ολοκληρωμένου συστήματος θέρμανσης, κλιματισμού και εξαερισμού, είναι ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες ενός πρότυπου Οίκου Φιλοξενίας 3ης Ηλικίας και των επισκεπτών Τουρισμού Υγείας».
Για το ίδιο έργο, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος κ. Παπαδόπουλος Νικόλαος δήλωσε, εκ μέρους του «Παπαδοπούλειου», τα εξής: «Η LG ανταποκρίθηκε απολύτως στις απαιτήσεις του έργου, επιδεικνύοντας ευελιξία και υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, και δίνοντάς μας μια ολοκληρωμένη και εξαιρετικά αποδοτική λύση. Είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι και χαρούμενοι από την εξέλιξη ενός έργου που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μας, αλλά και από το γεγονός ότι αποκτήσαμε έναν ακόμα αξιόπιστο συνεργάτη».
Η LG αποτελεί ηγέτη στον κλάδο ψύξης/θέρμανσης, προσφέροντας προηγμένες λύσεις υψηλής απόδοσης, οι οποίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον και παράλληλα προσφέρουν πολλές επιλογές σχεδιασμού συστημάτων, ώστε να προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματικού χώρου. Η συνεργασία της LG με τον Οίκο Φιλοξενίας «Παπαδοπούλειον» επιβεβαιώνει την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της, καθώς και την αξιοπιστία της εταιρείας, με διαρκή υποστήριξη τόσο σε pre- όσο και σε after-sales επίπεδο.

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία, τις οικιακές συσκευές και την κινητή τηλεφωνία. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/b2b.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ