Εκπαιδευτικό πρόγραμμα CPD από την TÜV

Διαβάστηκε από 1051 αναγνώστες -

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα CPD «Στεγανοποίηση, Θερμομόνωση κτιρίων και επίλυση σύνθετων υγροθερμικών προβλημάτων κτιριακής παθολογίας βάσει τεχνικών προδιαγραφών ΕΛΟΤ ΤΠ, ΚΕΝΑΚ, DIN 4108».

 
Η TÜV AUSTRIA ACADEMY διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα δια βίου μάθησης, σε επίπεδο advanced το οποίο θα προσφέρει τεχνογνωσία και εξειδίκευση στο σύγχρονο μηχανικό.
Το πρόγραμμα έχει τίτλο «Στεγανοποίηση, Θερμομόνωση κτηρίων και επίλυση σύνθετων υγροθερμικών προβλημάτων κτηριακής παθολογίας βάσει τεχνικών προδιαγραφών ΕΛΟΤ ΤΠ, ΚΕΝΑΚ, DIN 4108» και τελεί υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εταιρειών Μόνωσης. Δίνει την δυνατότητα απόκτησης πιστοποιητικού επιτυχούς παρακολούθησης προγράμματος εκπαίδευσης από την TÜV AUSTRIA ACADEMY ή απόκτησης πιστοποιητικού από διαπιστευμένο Οργανισµό (TÜV AUSTRIA).
Το πρόγραμμα διαρκεί από τις 11 Μαΐου έως τις 11 Ιουνίου 2016 στο εκπαιδευτικό κέντρο της TÜV AUSTRIA ACADEMY. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης (e-learning) των μαγνητοσκοπημένων ενοτήτων του προγράμματος μέσω διαδικτύου, από την ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης που διαθέτει η TÜV AUSTRIA ACADEMY.
Περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το διδακτικό υλικό, το κόστος συμμετοχής και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://tuvaustriahellas.gr/training-cpd
ή να επικοινωνήσετε με την Τεχνική Υπεύθυνο για το Εκπαιδευτικό Πρόγραµµα: Μαρία Σερεµετάκη (Τµήµα ∆οµικών Προϊόντων και Συστηµάτων, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια, τηλ.: 210 5220920, εσωτ. 152, e-mail: [email protected], κινητό: 6944 885376).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ