Πέμπτη 5 Μαΐου η πρώτη κλήρωση

Διαβάστηκε από 1566 αναγνώστες -

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε και τα 5 πρώτα δώρα σας περιμένουν με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

 


Και 5 δώρα της κλήρωσης στις 5 Μαΐου είναι:

1) Ηλιακός θερμοσίφωνας Rivo κλειστού κυκλώματος 150 Λίτρων με συλλεκτική επιφάνεια 2,4m2 2πλης ενέργειας αξίας 645 ευρώ, Προσφορά της εταιρείας ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Α.Ε.
Ζεστό νερό και με 2 ακτίνες ήλιου. 

  • Ηλιακός συλλέκτης υπερεπιλεκτικής επίστρωσης τιτανίου (ζεσταίνει και με 2 ακτίνες ηλίου), κλειστού κυκλώματος (λειτουργεί και στον παγετό), πιστοποιημένος κατά Solar Keymark (ανώτατη ευρωπαϊκή πιστοποίηση για ηλιακά συστήματα) με 25 χρόνια γραπτή εγγύηση.
  • Δοχείο αποθήκευσης νερού με αντιδιαβρωτική επίστρωση υγρού σμάλτου τιτανίου, ψημένο στους 860°C, με πιστοποιητικά καταλληλότητας για πόσιμο νερό. 
www.kanellakis-sa.gr

2) Ανιχνευτής Καπνού Argus και επιπλέον 2 έξτρα δώρα: Δεματικά Rapstrap & Στεγανή Επίτοιχη Πρίζα Mureva, Προσφορά της εταιρείας SCHNEIDER ELECTRIC.
Η τελευταία γενιά των ανιχνευτών καπνού Argus της Schneider Electric συνδυάζει καινοτόμα τεχνολογία με υψηλή αισθητική. Διαθέτει σειρήνα έντασης 85 decibel, αυτοδιάγνωση καλής λειτουργίας ανά λεπτό, ακουστική και οπτική ενημέρωση σε περίπτωση δυσλειτουργίας ή και πτώσης απόδοσης της μπαταρίας. Η σειρά έχει βραβευτεί με Red Dot Design Award, Design Preis και Focus Safety Gold.

Τα ευέλικτα και καινοτόμα δεματικά Rapstrap μπορούν να βρουν πολλαπλές εφαρμογές στο σπίτι, στον κήπο και στο γραφείο. Ο μοναδικός σχεδιασμός του, επιτρέπει στο Rapstrap να λυθεί εύκολα και να επαναχρησιμοποιηθεί. Εφαρμόζεται με ασφάλεια χωρίς να προκαλεί φθορές ακόμα και στις πιο ευαίσθητες επιφάνειες.

Η στεγανή πρίζα της σειράς Mureva από την Schneider Electric αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη επιλογή για τους εξωτερικούς σας χώρους. Χρησιμοποιήστε την στον κήπο ή στην βεράντα σας χωρίς να ανησυχείτε για βροχές και υγρασία.

www.schneider-electric.com

3) Τα χρώματα με… το όνομά τους! Energy Save Interior (2 συσκευασίες των 9 λίτρων), Προσφορά της εταιρείας KRAFT PAINTS.
Ενεργειακό χρώμα νερού για εσωτερικούς τοίχους και ταβάνια που αποτρέπει τη μεταφορά της θερμότητας το χειμώνα ή της ψύξης το καλοκαίρι μέσα από τους τοίχους και το ταβάνι, και βοηθά ώστε ένα μέρος της να αντανακλάται πίσω στο χώρο και ένα άλλο μέρος της να αποθηκεύεται στις εσωτερικές επιφάνειες των τοίχων για να αποδοθεί στο χώρο αργότερα, όταν θα έχει παύσει να λειτουργεί το σύστημα θέρμανσης / ψύξης.

www.kraftpaints.gr/energysave

4) Ασύρματος μετρητής ενέργειας Elite Classic αξίας 64,90 ευρώ, Προσφορά της εταιρείας EFERGY HELLAS I.K.E.

Έχοντας αποσπάσει πολλά βραβεία και υψηλές κριτικές από τους πελάτες μας για τη ποιότητα κατασκευής και πληροφορίας, ο ELITE CLASSIC θα σας ενημερώνει με ακρίβεια την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνεται κάθε στιγμή.

Έτσι μπορείτε να γνωρίζετε άμεσα τις επιπτώσεις στη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος από τη χρήση των συσκευών σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα από τη πρώτη μέρα χρήσης του. Διαθέτει ασύρματη τεχνολογία, ώστε να έχετε πάντα δίπλα την οθόνη του μετρητή για να ενημερώνεστε άμεσα για τη τρέχουσα κατανάλωση, αλλά και να γνωρίζετε πόσα χρήματα έχετε δαπανήσει μέχρι σήμερα.

http://efergy.gr/portfolio/eliteclassic/

5) Συμβόλαιο Συντήρησης Οικιακού Φ/Β για 2 χρόνια αξίας 300 ευρώ, Προσφορά της εταιρείας PV MAINT.
Περιλαμβάνει 1 επίσκεψη το έτος από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, προσφέροντας Ηλεκτρομηχανολογικό έλεγχο, Θερμογράφηση Φ/Β Πλαισίων - Πινάκων και έλεγχο λειτουργίας Φ/Β Πλαισίων με ειδικό όργανο IV Test.

www.pvmaint.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ