Ρίξτε «φως» στην ασφάλεια του σπιτιού σας

Διαβάστηκε από 1180 αναγνώστες -

Ανιχνευτής Καπνού Argus και επιπλέον 2 έξτρα δώρα: Δεματικά Rapstrap & Στεγανή Επίτοιχη Πρίζα Mureva, Προσφορά της εταιρείας SCHNEIDER ELECTRIC.

 

Η τελευταία γενιά των ανιχνευτών καπνού Argus της Schneider Electric συνδυάζει καινοτόμα τεχνολογία με υψηλή αισθητική. Διαθέτει σειρήνα έντασης 85 decibel, αυτοδιάγνωση καλής λειτουργίας ανά λεπτό, ακουστική και οπτική ενημέρωση σε περίπτωση δυσλειτουργίας ή και πτώσης απόδοσης της μπαταρίας. Η σειρά έχει βραβευτεί με Red Dot Design Award, Design Preis και Focus Safety Gold. 

Τα ευέλικτα και καινοτόμα δεματικά Rapstrap μπορούν να βρουν πολλαπλές εφαρμογές στο σπίτι, στον κήπο και στο γραφείο. Ο μοναδικός σχεδιασμός του, επιτρέπει στο Rapstrap να λυθεί εύκολα και να επαναχρησιμοποιηθεί. Εφαρμόζεται με ασφάλεια χωρίς να προκαλεί φθορές ακόμα και στις πιο ευαίσθητες επιφάνειες. 

Η στεγανή πρίζα της σειράς Mureva από την Schneider Electric αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη επιλογή για τους εξωτερικούς σας χώρους. Χρησιμοποιήστε την στον κήπο ή στην βεράντα σας χωρίς να ανησυχείτε για βροχές και υγρασία. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ