Στο Πράσινο το «5» κερδίζει!

Διαβάστηκε από 1583 αναγνώστες -

Διαγωνισμός «5 χρόνια στο ΠΡΑΣΙΝΟ» διότι, γιορτή χωρίς δώρα δεν γίνεται και αφού εσείς, οι αναγνώστες σας μας, κάνετε κάθε μήνα δώρο την… παρουσία σας στα περίπτερα για την αγορά του περιοδικού, είπαμε να ανταποδώσουμε εμείς αυτή τη φορά, με ένα συναρπαστικό διαγωνισμό.

 

Για τα 5 χρόνια του «
Πράσινο Σπίτι & Κτίριο» λοιπόν, για 5 εβδομάδες, 5 τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν 5 δώρα εξοικονόμησης και κτιριακών αυτοματισμών, προσφορά μερικών εκ των κορυφαίων εταιρικών brand της ελληνικής αγοράς (συνολικής αξίας άνω των 4.000¤), που αποτελούν και συνεργάτες ετών του περιοδικού.

Τι πρέπει να κάνετε
για να είστε ένας από τους 5 νικητές κάθε εβδομάδα
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 5 εβδομάδες και κάθε εβδομάδα 5 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίζουν 5 δώρα.

Η πρώτη κλήρωση θα γίνει την
Πέμπτη 05 Μαΐου 2016 και οι επόμενες κληρώσεις θα γίνονται κάθε επόμενη Πέμπτη, δηλαδή στις 12, 19 και 26 Μαΐου και στις 02 Ιουνίου. 

Μπορείτε να συμμετάσχετε μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής που θα βρείτε στο www.4green.gr , αλλά και στο facebook του 4green.gr κάθε εβδομάδα.

Επίσης μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον συμμετοχές στο διαγωνισμό (άρα και περισσότερες πιθανότητες να είστε εσείς ο ένας από τους 5 νικητές κάθε εβδομάδα) κάνοντας like στη σελίδα του περιοδικού 4green.gr στο facebook και στη δημοσίευση του διαγωνισμού ή/και κοινοποιώντας τον διαγωνισμό στους φίλους σας (την συγκεκριμένη ανάρτηση) συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής (τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του διαγωνισμού.

Και τα δώρα που περιμένουν εσάς να τα κερδίσετε είναι:

1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ διαγωνισμού
3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ διαγωνισμού

4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ διαγωνισμού
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ