Χιλιάδες επαγγελματίες στην Climatherm–Energy

Διαβάστηκε από 1046 αναγνώστες -

Με απόλυτη επιτυχία και το σύνθημα «Μαζί για ένα ενεργειακά βιώσιμο μέλλον», ολοκληρώθηκε η διεθνής έκθεση «Climatherm – Energy 2016».

 
Η μεγαλύτερη Διεθνής έκθεση «Climatherm – Energy 2016» εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, υποδεχόμενη μεγάλο αριθμό εμπορικών επισκεπτών.
Πάνω από 15.000 επαγγελματίες του κλάδου έδωσαν το παρόν μεταξύ των οποίων ξενοδόχοι, έμποροι, μηχανολόγοι, ψυκτικοί, υδραυλικοί, μελετητικά γραφεία, αρχιτέκτονες, ηλεκτρολόγοι αλλά και ιδιώτες που παραβρέθηκαν τις 4 ημέρες της έκθεσης για να ενημερωθούν για τα τελευταία επιτεύγματα.
Συμμετείχαν οι μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου, οι οποίες παρουσίασαν νέες καινοτόμες λύσεις στους τομείς της Ενεργειακής Αναβάθμισης Κτιρίων, της Εξοικονόμησης Ενέργειας, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της Ηλιακής Ενέργειας, του Φυσικού Αερίου, του Κλιματισμού, της Θέρμανσης, του Εξαερισμού, της Βιομηχανικής Ψύξης, των Φωτοβολταϊκών, της Ύδρευσης καθώς και στον τομέα του Οικονομικού Φωτισμού –LED.
Κατά την ολοκλήρωση της έκθεσης, η διοργανώτρια εταιρία Project ευχήθηκε σε όλους του συμμετέχοντες καλές δουλειές, ελπίζοντας σε ένα αισιόδοξο 2016 μετά από 6 χρόνια ύφεσης στην οικοδομή. Επιπρόσθετα δε και σε όλους του συμμετέχοντες καθώς φυσικά, και όλους τους φορείς για την στήριξή τους, όπως το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας, την Ένωση Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης – Ενέργειας, την Ομοσπονδία Ψυκτικών Ελλάδος, το Ινστιτούτου Παθητικού Κτιρίου, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Διπλωματούχων Ηλεκτρολόγων – Μηχανολόγων, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εταιριών Μόνωσης, το Συνεταιρισμό Επαγγελματιών Ψυκτικών Ελλάδος, καθώς και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ