Ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις από την GLOBAL-ENERGY Solutions

Η GLOBAL-ENERGY Solutions Ltd προσφέρει σήμερα ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις για μεγιστοποίηση της εξοικονόμησης ενέργειας και έλεγχο και διαχείριση των ηλεκτρικών καταναλώσεων.

 
Η GLOBAL-ENERGY Solutions Ltd, μία από τις παλαιότερες εταιρείες στον χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και πρωτοπόρος στον τομέα της Εξοικονόμησης Ενέργειας Κτιρίων, προσφέρει σήμερα ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις για μεγιστοποίηση της εξοικονόμησης ενέργειας και έλεγχο και διαχείριση των ηλεκτρικών καταναλώσεων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ενδεικτικά έργα που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα από την εταιρεία μας περιλαμβάνουν:
Μαλδίβες. Παραδόθηκαν τρία υβριδικά Φωτοβολταϊκά συστήματα σε τρία διαφορετικά νησιά, στα πλαίσια αναβάθμισης και λειτουργίας σύγχρονων συστημάτων αφαλάτωσης με φωτοβολταϊκά, με αναθέτοντα φορά το Υπουργείο Ενέργειας και διαχειριστή τις τοπικές Εταιρείες Ηλεκτρισμού.

Ελλάδα. Υπογράφηκαν νέες συμβάσεις συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης Φωτοβολταϊκών σταθμών ισχύος 600 kW. Η μακροχρόνια εμπειρία της GLOBAL-ENERGY Solutions Ltd την καθιστά από τις πλέον αναγνωρίσιμες εταιρείες, με έργα που λειτουργούν σε βάθος οκταετίας με τις υψηλότερες αποδόσεις.

Χαλκιδική. Παραδόθηκε σε λειτουργία τον Ιούνιο του 2015 πρότυπο, πανευρωπαϊκά πρωτοποριακό ξενοδοχείο "σχεδόν Μηδενικής Ενεργειακής Κατανάλωσης" ή nearly Zero Energy Hotels (neZEH) στην Τορώνη Χαλκιδικής www.ecogreenliving.eu. Είναι ένα από τα πρώτα σχεδόν μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης ξενοδοχείο, καθώς έχει γίνει μόνωση κελύφους και στέγης, υγρομόνωση, ενεργειακά κουφώματα, Ηλιοθερμία σε συνδυασμό με αντλία θερμότητας για την παραγωγή Ζεστών Νερών Χρήσης και τη θέρμανση και την ψύξη του κτιρίου, εξαερισμό με μέτρηση της ποιότητας του αέρα και εισροή φρέσκου προκλιματισμένου αέρα, Φωτοβολταϊκό Net Metering, με αποθήκη ενέργειας για την φόρτιση ηλεκτρικών ποδηλάτων και ηλεκτρικών αυτοκινήτων, Σύστημα Διαχείρισης Ενέργειας Building Energy Management System (B.E.M.S.) για τον έλεγχο και διαχείριση των ηλεκτρικών καταναλώσεων, των μοτέρ κίνησης (ρολών-σκιάστρων), του συστήματος ψύξης-θέρμανσης, του συστήματος ασφάλειας, κτλ. με KNX, Εξοικονόμηση κατανάλωσης νερού, Σύστημα ανακύκλωσης και βιολογικού καθαρισμού. Το κτίριο είναι πιστοποιημένο Α+ κατά ΚΕΝΑΚ.

HOTELIA. Η GLOBAL-ENERGY Solutions Ltd έλαβε μέρος στην έκθεση Philoxenia-Hotelia στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου σημαντικός αριθμός ξενοδόχων της Χαλκιδικής, αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδος (Κρήτη, Σποράδες) έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την εξειδίκευση της εταιρείας στον τομέα της κατασκευής/ανακαινίσεων ξενοδοχείων και στην υλοποίηση των απαιτούμενων ενεργειακών παρεμβάσεων με σκοπό τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας σε επίπεδα έως και Α+ . 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ