Η ΜETALOUMIN στο “BIG 5 International Building & Construction Show”

Με επιτυχία συμμετείχε η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ ΑΕΒΕ στη Διεθνή Έκθεση BIG 5 SHOW -Hall 3/περίπτερο 3E110- η οποία διεξήχθη από 23-26/11/2015, για 36η χρονιά, στο εκθεσιακό κέντρο Dubai World Trade Centre στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

 
Στο πλαίσιο της εξωστρέφειάς της και με στόχο την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων καθώς και στις υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ ΑΕΒΕ, συμμετείχε με επιτυχία στην Διεθνή Έκθεση BIG 5 SHOW.

Η διοργάνωση η οποία εστιάζει όλα αυτά τα χρόνια στα προϊόντα Καινοτομίας, στα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες όπως και στην πράσινη τεχνολογία, προσέλκυσε 85.000 επισκέπτες και 3.000 εκθέτες ενώ κατεγράφη σημαντική άνοδος του αριθμού των αγοραστών από τη Σ. Αραβία και το Κατάρ, αποδεικνύοντας ξανά την σημασία της έκθεσης ως σημείο συνάντησης, ενημέρωσης και εμπορικής συναλλαγής του τομέα των κατασκευών.

Η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ ΑΕΒΕ, προσέλκυσε το ζωηρό ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών της έκθεσης «BIG 5 SHOW» από όλα τα μέρη του κόσμου. Καινοτομώντας για μία ακόμη φορά, παρουσίασε στην έκθεση τα κορυφαία ενεργειακά κουφώματα νέας γενιάς με τις θερμoδιακοπτόμενες σειρές ENERGY 22 και ENERGY 16. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μελετήσουν από κοντά κουφώματα και τομές από τις παραπάνω σειρές. Επιπλέον στο περίπτερο της Μεταλουμίν, εξειδικευμένοι μηχανικοί της εταιρίας παρουσίασαν αντιπροσωπευτικό δείγμα των καινοτόμων συστημάτων στήριξης για Φωτοβολταικές εγκαταστάσεις που διαθέτει η εταιρία, με δυνατότητα ανοδείωσης για οικιακές εγκαταστάσεις και βιομηχανικές οροφές, παρέχοντας παράλληλα τεχνική ενημέρωση σε τοπικές κατασκευαστικές εταιρίες και επενδυτές & προβάλλοντας μεγάλα έργα της ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ που πραγματοποιήθηκαν διεθνώς. Προβεβλημένο έργο της εταιρίας αποτελεί - μεταξύ άλλων - το φωτοβολταϊκό και ηλιακό σύστημα στήριξης συνολικής καλυπτόμενης επιφάνειας 6.000 m² στη οροφή του νέου σταθμού επιβίβασης Νο.4 του Αεροδρομίου του Ντουμπάϊ.

Στρατηγικός στόχος της εταιρίας για το 2016 αλλά και για το μέλλον είναι να επενδύει σταθερά στην ποιότητα, η οποία συνιστά την κατευθυντήρια γραμμή και να επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητες της εντός και εκτός των εθνικών συνόρων. Στο πλαίσιο αυτό, με συνέπεια στην εξωστρέφεια, έχει συμπεριληφθεί στο Βusiness Plan της εταιρείας συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις προκειμένου να προχωρήσει σε νέες, δυναμικές συνεργασίες εξελίσσοντας παράλληλα συνεχώς τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της και καλύπτοντας όλες τις ανάγκες στο χώρο της σύγχρονης κατασκευής αλουμινίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site της εταιρείας: www.metaloumin.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ